Brevis Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Pewnie ten temat byl poruszany 1000 razy ,ale mam pewin metlik w glowie??????????? Jaki wybrac sprayer do nukleona 2,system bedzie zbudowany na wezach 16 wew ,1 blok,pompka o wydajnosc powyzej 1000literkow(nie wiem jeszcze jaka??) Prosze nie banujcie i szybko podpowiadajcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brevis Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a dokladniej zastanawiam sie pomiedzy v1 a fasolkami?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Spytaj Mate'a na jego forum, albo napisz mu meila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Brevis, wyslanie maila do mate'a = 3 dni czasu czekania na odpowiedz i a jak juz ja dostaniesz to cos w stylu "zapoznaj sie dokladnie z oferta" albo "zapytaj na forum" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Pozwolcie, ze troche nie na temat. Wlasnie ze wzlgedu na ten problem kilku producentow zrezygnowalo z wymienialnych sprayerow. Nie zapewniaja one wystarczajacego wplywu na wydajnosc. Lepsze rezulataty mozna bylo uzyskac lepiej mocujac blok na procesorze! Wszystko miescilo sie w granicach bledu. Ludzie nie mogli sie zdecydowac i producent mial problem. Osobiscie jestem zwolennikiem jednego rodzaju sprayera, optymalizowanego pod katem wydajnosci przy danej konstrukcji czesci miedzianej. I tak CASCADE musi miec multi-jet'a bo to jedyne sluszne rozwiazanie. W przypadku WW najlepsze jest najprostsze - lekko owalny otwor nad jadrem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ja nigdy nie czekałem na odpowiedz dłużej niż jeden dzień. Jednak jeśli chcesz optymalne rozwiązanie to napisz w uwagach przy zamówieniu, czego oczekujesz i żeby wybrał Ci najlepsze jego zdaniem rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...