DEFENCE Opublikowano 17 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2004 Ryban czekam na twoja opinie odnosnie tych RH-2450 tez mi sie spodobaly ale brak zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashbreed Opublikowano 19 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2004 fajne te AKG, a pytalem z ciekawosci ;) chodzi ci o te philipsy? Philips SBCHP250 znacznie taniej można je kupić na www.hurt.com.pl za niecałe 50 zł :D **** Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 21 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2004 Ryban czekam na twoja opinie odnosnie tych RH-2450 tez mi sie spodobaly ale brak zł. Co do recenzji to dopiero w srode najwczesniej, facet z allegro strasznie zwleka, mial wyslac w srode , a teraz mowi ze dopiero wysle w poniedzialek, tak wiec zaraz jak je dostane to napisze co nieco o nich. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryban Opublikowano 28 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2004 No wiec dziś dopiero dostałem słuchawki, grają głośno, czysto i jak dla mnie są wygodne, nic nie mozna im zarzucic, jesli chcesz zeby grały glosno to musisz podlonczyc je pod wzmacniacz lub porzez wieze, bo k. dzwiekowa jest za slaba. moja ocena ich to 8,5/10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...