arthi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak z playlisty w WINAMPIE 5.0 wybrać kilka utworów, tak aby non-stop były grane w ustalonej kolejności?! :oops: PS. nie potrafiłem znaleść odpowiedzi na forum, widocznie odpowiedź jest zbyt oczywista :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ustawiasz w play-liście wybrane utwory w takiej kolejności jak mają być odtwarzane i w głównym okienku zaznaczasz "Toggle Playlist Repeating", czyli powtarzaj Playliste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 nie ma innej metody, bo to troche czasochłonne, zwlaszcza jeśli ma się bliko 5000 mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jeśli chcesz posegregować utwory np. alfabetycznie to dajesz: Misc ( u dołu okienka playlisty ) Sort i tutaj wybierasz wobec czego ma posortować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 spoko... takie rzeczy wiem, zastanawiałem się tylko czy jest inna możliwość! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Raczej nie ma, musisz przynajmniej pierwszy raz posegregowac utwory, a pozniej zapisac sobie ta playliste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 to WINAMP stracil na atrakcyjnosci w moich oczach... slucham roznej muzyki w zalezonosci od nastroju, a plikow mp3 ciagle przybywa, trudno mi wciaz tworzyc i segregowac playlisty! szkoda ze autorzy programu nie pomysleli o takiej opcji! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nie jestem pewien czy skumalem do konca co chcesz zrobic ale przeciez jesli masz ta glowna playliste to mozesz wybrac te kilka utworow i przerzucic je do nowej playlisty! W5 ma przeciez w sobie browsera playlist.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1staszek Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 wystarczy zainstalować wtyczkę JUMP TO FILE , i wtedy zaznaczasz piosneki z ALT i przy kolejnych piosenkach pokazuja się cyferki i w takiej kolejności będą odtwarzane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Brawo, gratulacje... jestem pewien, ze przez ostatnie 5 lat autorowi watku nie udalo sie rozgryzc problemu... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Co najciekawsze dzisiaj nie potrzeba już żadnych wtyczek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2009 itunes ma coś takiego jak inteligentne playlisty, do których rzeczy same się dodają w zależności od gatunku, oceny i innych warunków które sam sobie ustawisz. Ja spróbowałem tego programu i się zakochałem. Winamp przy tym to zabawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...