aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Czy ktoś z was posiada tego radka? Czy da sie go zmodować? Ma on pamięci w jednym szeregu a nie w kształcie L. Lecz posiada 256 bitów. Co to znaczy? Da się czy nie? :arrow: oto link : http://www.powercolor.com.tw/page2/product...1&sn=33&temp1=7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak już ktoś mówił: wyszukiwarka ni gryzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 jak jeszcze nie mówiłem :D szukałem i znalażłem lecz któs tam pisał ze ma takowego i ma problemy z płytą główną........lecz potem sobie wgrał nowego biosa do płyty i mu śmiga no i napisał że zmodował tego radka. A potem ktoś pisał ze nie idzie. To teraz nie wiem i sie pytam was wprost , kapisz? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 To masz moją opinię: Zmodować możesz do 9500pro(ale to już pewnie wiesz)-nie koniecznie musi działać. A zmodować do 9700 to raczej możesz pomażyć -dla mnie pamięć w lini to sprawa przekreślona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 :((((((((( no szkoda, może ją ktoś ma i by sięwypowiedział? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 skoro pamieci sa w 1 rzedzie to NIE MOGA BYC 256 BIT!! a co za tym idzie nie da sie z tego zrobic r9700 , jedynie 9500pro jesli potoki nie sa uwalone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja mam jedno zasadnicze pytanie. gdzie moge kupic radeona 9500 128mb ale tylko z pamieciami w ukladzie litery L . dajcie linki. lub moze ktos z was wozi z zagranicy. pomózcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 można zakupić jeszcze. Jak dobrze poszukasz, lecz trzeba naprawde szperać. To znajdziesz w niektórych sklepikach, najczęściej takich małych gdzie mają mało klientów :) radeonka 9500 128 mega. 256 bitów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajmon3 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 można zakupić jeszcze. Jak dobrze poszukasz, lecz trzeba naprawde szperać. To znajdziesz w niektórych sklepikach, najczęściej takich małych gdzie mają mało klientów :) radeonka 9500 128 mega. 256 bitów. ale twoj jest 128-bitowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a moze ktos ma jakies namiary na ta karte? najchetniej z szyna 256 bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Mam takie pytanie: jakie te karty PowerColor mają pamięci, bo słyszałem że 3,6ns. i faktycznie na stronie producenta http://www.powercolor.com.tw/page2/product...1&sn=33&temp1=7 piszą iż mają 256bit lecz myślę że jest to błąd w druku, chyba że są to te słynne 256bitowe/128mb karty które wyszły nie tak dawno-opis na benchmarku [ lecz nie było nic i o tej firmie tylko była to SAPHIRE]no chyba że coś przeoczyłem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ile razy mozna to samo pisac ;) blad na stronie :!: mam tego radka i jedyne co sie da to 8-potokow :!: pamieci to 3,3ns (u mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ile razy mozna to samo pisac ;) blad na stronie :!: mam tego radka i jedyne co sie da to 8-potokow :!: pamieci to 3,3ns (u mnie) Przecierz zaznaczyłem iz jest to chyba błąd w druku - a za pamięci dzięki!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ile razy mozna to samo pisac ;) blad na stronie :!: mam tego radka i jedyne co sie da to 8-potokow :!: pamieci to 3,3ns (u mnie) Przecierz zaznaczyłem iz jest to chyba błąd w druku - a za pamięci dzięki!!spoko nie denerwuj sie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ile razy mozna to samo pisac ;) blad na stronie :!: mam tego radka i jedyne co sie da to 8-potokow :!: pamieci to 3,3ns (u mnie) Hehe, błąd w druku! Jakoś mi się zdaje, żę power color nie zrobił tego niechcący :wink: i ,że mu się nie śpieszy z poprawą tego błędu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 to co mam leciec ze swoim radkiem do sklepu i powiedziec ze kupile karte niezgodna ze specyfikacja :?: za piekne zeby bylo mozliwe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 panowie znalazlem ta karte: Sapphire Radeon 9500 Atlantis 128MB DDR (256bit) TV&DVI, retail jutro sprawdze cene i dostepnosc to wam dam znac jak chcecie. aktualna cena to 839,90zl. warto. moze jak zadzwonie to bedzie nizsza na stronie jest taki opis: Producent chipsetu: ATI Technologies Rodzaj układu graficznego: 256-bitowy Typ chipsetu: Radeon 9500 Częstotliwość RAMDAC: 400 MHz Zainstalowana pamięć wideo: 128 MB Rodzaj pamięci: DDR 256-bit Głębia kolorów przy maksymalnej rozdzielczości: 32 bit Typ złącza magistrali: AGP Urządzenia wejścia / wyjścia: wyjście TV, wyjście DVI Cechy dodatkowe: AGP x1/x2/x4/x8, 2x400Mhz RAMDAC (10bit), Wyjście TV w rozdzielczości max. 1024x768, w zestawie kabel Composite, Jednoczesna obsługa dwóch monitorów, w zestawie kabel do zasilania, w zestawie konwerter DVI>RGB, magistrala pamięci 256bit Dołączone oprogramowanie: Cyberlink PowerDVD Dodatkowe funkcje: Anisotropic Filtering (x16), Bump Mapping, HyperZ III, Smartshader 2.0, SmoothVision 2.0 (FSAAx6), Transformation and Lighting (T&L), Truform Technology, Hydravision (DualDisplay), Textur Kompression, Wspomaganie odtwarzania MPEG-2 Obsługiwane standardy: DirectX 8.1, DirectX 9.0, OpenGl 1.3, VESA System operacyjny: Windows 2000, Windows ME, Windows XP, Windows NT 4.0 Złącze zewnętrzne: 15 pin VGA, 1xDVI out Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Nawet jeżeli będą, to się nie opłaca. Nie masz pewności, że się zmoduje. To już lepiej dołożyć te 150PLN i bez kombinowania kupić 9700, albo zaoszczędzić 300PLN i kupić 64MB 9500. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 no znalazłeś :) lecz nie masz pewności że da się zmodować. A jak nie to 800zł pójdzie się je..ć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 karta ma szyne 256 bitowa. zostaja tylko potoki a te chyba dadza sie odblokowac? macie tu linka: http://www.computec.com.pl/ct/jsp/details.jsp?id=22116 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 9500 128mb za 840pln 8O ...się nie dziwię, że jeszcze ich nie sprzedali :lol: Zarty na bok. To tak samo jak ja bym swojego 9500 64mb miał kupić za... niewiem...może 700, albo i 750zł :? Trochę to się chyba mija z celem :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 moze drogo nie znam sie. ale to to chyba juz okazja 680 zl a mozna sie jeszcze potargowac: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20220306 LOOKNIJCIE ja sobie kupilem radeona 9500 128mb za 420 zl nowego w ciemno nie wiem na jakim laminacie i jak ulozone kosci ale widaje mi sie ze to nie wazne za ta cene. zobaczymy jak przysla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 no pewnie :D szczególnie, że sprzedawca ma "dużo" komentarzy, hahaha ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja do poznania mam nie daleko wiec jakbym kupil to bym osobiscie odebral Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aberos2 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 a no chyba, że tak :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paain Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Kiedyś naciąłem się na takiego jednego bez komentarzy. Gnojek jeden naszczęście mieszkał w odległości 60km więc po 3h miałem kapustę spowrotem :twisted: Dlatego nigdy nie zalicytuję u takiego gościa. Jak ktoś chcę to proszę 8) P.S. Do ręki też nie wiesz co Ci da tak dokładnie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djswistak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ja nie chce jej kupic wiec nawet nie spojrzalem ile ma komentarzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MORSZCZACHA Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Właśnie nabyłem http://sklep.benchmark.pl/pelny_6182.html .Powiem więcej jak ją dostanę.Karta ma szynę 256bit . tylko potrzeba sprawnych 8 potoków i 9700 pro jak nic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exmister Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Właśnie nabyłem http://sklep.benchmark.pl/pelny_6182.html .Powiem więcej jak ją dostanę.Karta ma szynę 256bit . tylko potrzeba sprawnych 8 potoków i 9700 pro jak nic. ale zonk! wszystkie towary juz zarezerwowane :( i jaka piekna cena 629zł za Sapphire 9500 128MB 256Bit! WOW!! WOW!! ktos jeszcze zdazyl zamowic? nie dziwne ze juz wszystkie poszly Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Właśnie nabyłem http://sklep.benchmark.pl/pelny_6182.html .Powiem więcej jak ją dostanę.Karta ma szynę 256bit . tylko potrzeba sprawnych 8 potoków i 9700 pro jak nic. Hobbystycznie kupujesz sobie drugiego radeona i to slabszego ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...