wolfi99 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Witam :) Prosze was o potwierdzenie(sprawdzalem forum), czy zmieniajac rozmiar partycji na dysku (np. 10-10-5-55 na 5-10-5-60) moge to zrobic partition magic 8.01. Czy moge zainstalowac PM na 1 partycji, czy musze instalke wrzucic na inny dysk (tak by mi dane z dysku nie wymiotlo- zwlaszcza z partycji rozszerzonej? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Osobiscie nie polecam zmian rozmiaru partycji z danymi na dysku. Nie wiem w jaki sposob program to robi czy przenosi dane? Radzilbym zalozyc te partycje na nowo. Jezeli chodzi o PQM jest tam opcja Resize Partition. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfi99 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 2002JSQ - 50/50 wypowiedzi jest ze mozna i ze niby nie, dlatego pytam tych co to probowali. Ghosta i tak zrobie, tyle ze przy zmianie partycji to i tak na marne - jesli to faktycznie PQM nie ustawi sam. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zmieniałem wielokrotnie wielkości partycji i nie było żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Przechodzac jakis czas temu na linuksa mielilem przez prawie 17 godzin moja 80-ke. Zmniejszalem rozmiary. Potem kopiowalem dane gdzie indziej. I od poczatku az sie pozbylem calkiem NTSF. Poza faktem ze trzeba miec duuzo cierpliwosci i modlis sie aby prad nie wyiadl w trakcie to wszystko dziala bardzo dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolfi99 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Dzieki Panowie, raz kozie smierc, jutro dzialam i mam nadzieje ze bedzie spox. Jesli ktos uwaza, ze lepiej to (nie) robic to dajcie znac. Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...