Matthew Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Czy jest taka różnica dzwięków przy ogl±daniu filmów, że film np. divx który ma dzwięk skompresowany na mono będzie bardzo cicho w porównaniu do filmu z dzwiękiem stereo? Dawniej to się nie działo teraz tak, a mianowicie Przy ogl±daniu filmów mono muszę dać głosniki na full żeby słyszeć w miare normalnie. Gło¶niki 80 wat. A przy stereo tylko troszę wystarczy, że podgło¶nie formatowałem już widnowsa ale dalej nie wiem czy to wina kodeków czy czego¶ innego? Może windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Moze byc wina kodekow. Wszystkie suwaki masz w takich momentach na max? Mono to ten sam dzwiek w obu kolumnach - nie musi byc wcale cichszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Tylko gdzie się to ustawia dla mono ? Wiem, że tak nie powinnno być, ale jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matthew Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ok juz wiem ac3 kodek się zepsuł. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nie zepsuł się. Po prostu w zakładce main we właściwościach AC3 Filter trzeba ustawić Preset na "Loud". We wcześniejszych wersjach AC3Filter niż 0.70, te suwaki wracały po jakimś czasie do ustawień standartowych i znów było cicho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...