Pawel_M Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2004 to ty wygrzewales 50W a mi mowisz ze 60W to za malo? :P Tak halogen 50 W, wydziela tak na oko z 5 - 10 razy wiecej ciepla niz zarowka zwykla 60 W. Karty po 5 min wygrzewania tym halogenem nie moglem z rekach utrzymac :D mam zarowke 100W :twisted: teraz mam pytanie, czy to jest napewno bezpieczne? Niestety ja mam w chacie same energooszczędne żarówki, moge ugotować karte normalnie w wodzie i czy to będzie bezpieczne ?? TOMAHAWK, ubawiłem się. :lol: Ładnie ująłeś istotę problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2004 cala dyskusja jest zabawna :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2004 wiecie .. sęk w tym ze niektorym nie zalezy na tym by ich pamiatki dzialaly 25 lat .. lepiej zeby dzilaly 3 lata ale na maxa .. na tym polega OC .. wyduszaniu wszystkeigo co sie da ... to troche tak jak z braniem sterydów itp .. z tym ze tu nikt na zdrowiu nie po[gluteus maximus]dnie najwyzej szybciej zemrą pamiatki .. moj procek wygrzał sie ladnie i potrzebuje teraz mniejszych napiec do pracy .. a mam to gdzies jesli nie bedzie dzialal jeszcze 10lat .. bo za rok czy dwa pewnie go pchne .. pozamieniaja sie standardy i i tak wszystko bedzie do bani .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 odnawiam ten temat poniewasz chce wygrzać sowje TwinMoss i mam zaruwke 60W i mam pare pytać: 1. W jakiej odległości od pamieci najlepiej trzymać zaruwke ?? 2. Ile ma trwac jedna sesja i ile ich ma być ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2004 ja 70-tka wygrzewalem moje twinmosy to odleglosc byla 10cm, robilem 2 sesje po 40minut wiec mozesz na wyczucie sobie zapodac takie sesje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rops Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 Tak halogen 50 W, wydziela tak na oko z 5 - 10 razy wiecej ciepla niz zarowka zwykla 60 W. Karty po 5 min wygrzewania tym halogenem nie moglem z rekach utrzymac :D mam zarowke 100W :twisted: teraz mam pytanie, czy to jest napewno bezpieczne? Niestety ja mam w chacie same energooszczędne żarówki, moge ugotować karte normalnie w wodzie i czy to będzie bezpieczne ?? TOMAHAWK, ubawiłem się. :lol: Ładnie ująłeś istotę problemu. 813024[/snapback] ja mone ELIXIR'y na oleju, z cebulką i jajkami...troche soli i pieprzu ziołowego -polecam, szczegolnie z kromką świerzego chleba posmarowanego pastą termoprzewodzącą:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 nie no fajnie, smaczne chociaż było? :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2005 (edytowane) ja mone ELIXIR'y na oleju, z cebulką i jajkami...troche soli i pieprzu ziołowego -polecam, szczegolnie z kromką świerzego chleba posmarowanego pastą termoprzewodzącą:> w jakim celu wykopales ten temat ? chyba z glupoty, bo nic konstruktywnego nie masz do powiedzenia. Edytowane 24 Lutego 2005 przez ar2r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...