Skocz do zawartości
soltys

Wygrzewanie pamieci, ile sesji i po ile?

Rekomendowane odpowiedzi

to ty wygrzewales 50W a mi mowisz ze 60W to za malo?  :P

Tak halogen 50 W, wydziela tak na oko z 5 - 10 razy wiecej ciepla niz zarowka zwykla 60 W. Karty po 5 min wygrzewania tym halogenem nie moglem z rekach utrzymac :D

mam zarowke 100W :twisted: teraz mam pytanie, czy to jest napewno bezpieczne?

Niestety ja mam w chacie same energooszczędne żarówki, moge ugotować karte normalnie w wodzie i czy to będzie bezpieczne ??

TOMAHAWK, ubawiłem się. :lol: Ładnie ująłeś istotę problemu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiecie .. sęk w tym ze niektorym nie zalezy na tym by ich pamiatki dzialaly 25 lat .. lepiej zeby dzilaly 3 lata ale na maxa ..

na tym polega OC .. wyduszaniu wszystkeigo co sie da ...

to troche tak jak z braniem sterydów itp .. z tym ze tu nikt na zdrowiu nie po[gluteus maximus]dnie najwyzej szybciej zemrą pamiatki ..

moj procek wygrzał sie ladnie i potrzebuje teraz mniejszych napiec do pracy .. a mam to gdzies jesli nie bedzie dzialal jeszcze 10lat .. bo za rok czy dwa pewnie go pchne .. pozamieniaja sie standardy i i tak wszystko bedzie do bani ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odnawiam ten temat poniewasz chce wygrzać sowje TwinMoss i mam zaruwke 60W i mam pare pytać:

1. W jakiej odległości od pamieci najlepiej trzymać zaruwke ??

2. Ile ma trwac jedna sesja i ile ich ma być ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak halogen 50 W, wydziela tak na oko z 5 - 10 razy wiecej ciepla niz zarowka zwykla 60 W. Karty po 5 min wygrzewania tym halogenem nie moglem z rekach utrzymac :D

mam zarowke 100W :twisted: teraz mam pytanie, czy to jest napewno bezpieczne?

Niestety ja mam w chacie same energooszczędne żarówki, moge ugotować karte normalnie w wodzie i czy to będzie bezpieczne ??

TOMAHAWK, ubawiłem się. :lol: Ładnie ująłeś istotę problemu.

813024[/snapback]

ja mone ELIXIR'y na oleju, z cebulką i jajkami...troche soli i pieprzu ziołowego -polecam, szczegolnie z kromką świerzego chleba posmarowanego pastą termoprzewodzącą:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja mone ELIXIR'y  na oleju, z cebulką i jajkami...troche soli i pieprzu ziołowego -polecam, szczegolnie z kromką świerzego chleba posmarowanego pastą termoprzewodzącą:>

w jakim celu wykopales ten temat ?

chyba z glupoty, bo nic konstruktywnego nie masz do powiedzenia.

Edytowane przez ar2r

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi