Adamus1906 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 mam dosyć pokaźny zbiór mp3,jednak po każdym formacie mam taki problem że w WindowsMediaPlayerze panuje totalny chaos,tzn. niektóre mp3 w rubryce nazwa mają np. Track4,czy tam jakieś inne bzdury,i czasem po prostu musze sprawdzać żeby sie dowiedzieć jaki to utwór.Domyslam sie że to musi byc coś z plikiem,wię chodzi mi o jakiś taki soft który by to zmienial zgodnie z moimi życzeniami, istnieje coś takiego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 chodzi o id3tag'i czy co ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Adamus1906, zmień tytuł wątku (przycisk "zmień"), bo tytuł "potrzebne takie coś.." nie daje żadnej wskazówki, czego szukasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamus1906 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 chodzi o id3tag'i czy co ? :)hmmmm a co to to id3tG? Adamus1906, zmień tytuł wątku (przycisk "zmień"), bo tytuł "potrzebne takie coś.." nie daje żadnej wskazówki, czego szukasz.ale na jaki mam zmienić skoro sam nie wiem cego tak naprwde szukam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 ale na jaki mam zmienić skoro sam nie wiem cego tak naprwde szukamSzukasz softu do obróbki divxów? Interesują Cię opcje Worda, Excela czy PhotoShopa? Potrzebny Ci zastępnik Nero albo PowerDVD? A może chcesz zrobić obraz partycji? Nie -- ale nikt się tego nie domyśli, patrząc na tytuł. Masz jakiś kłopot z oznaczeniami plików mp3, nie wiadomo, czy tylko w MediaPlayerze zresztą, bo Twoje informacje są zbyt ogólnikowe. Więc jeżeli chcesz zwiększyć swoje szanse na uzyskanie odpowiedzi, zmień tytuł tak, żeby userzy mieli jakąś informację, o co Ci może chodzić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Myle, ze chodzi wlasnie o tagi ID3. Uzyj Winampa aby wpisac je (oczywiscie v1 i v2) i zostan przy okazji przy tym Winampie :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Myle, ze chodzi wlasnie o tagi ID3. Uzyj Winampa aby wpisac je (oczywiscie v1 i v2)Robić tagi to tylu utworów w winampie :?: :?: :?: Użyj programu Dr Tag. Za jego pomocą zrobisz to duuużo szybciej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ach, nie zwrocilem uwagi na te slowo "pokazne". Rzeczywiscie to mogloby byc samobojstwo. Programow do tego celu jest wiele... m.in. moze posluzyc Magic File Renamer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Ja uzywam do tego celu TAG & RENAME :arrow: http://www.softdepia.com/tag_rename_download_1291.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...