MARTiiii Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Czy ktoś miał wentyl Sunona oraz Titana i jest w stanie powiedzieć, któy z nich lepiej się spisuje. Głównie mi chodzi o ich głośność na 12V, a przy 7V. Sunona mam pod nosem w sklepie za 42zł, a ten Titan przez inet za 49zł (+ 10zł przesyłka). Warto się pchać w Titana??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 a o jakiego Titana pytasz - jezeli o tego Aluminowego to poszukaj testow aluminowych wentyli EverCool i bedziesz wiedzial jak wyglada sprawa z tym "Titanem" a Sunona to mozna polecic tylko do jakiejs serwerowni itp - wydajnosc niezla ale halas ponad norme :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 No chodzi o tego aluminiowego Titana. Wiatrak potrzebny mi na tył obudowy więc hałas nie jest wskazany, a nie mam jak ich porównać. Gdzie w ogóle można kupić te evercool bo jak narazie nigdzie ich nie widze (4max, cooling, angel, sirius, komputronik) albo inne wentyle 120mm? Mogłeś odrazu napisac o co chodzi z tym porównaniem do Evercool. Jest duzo gorszy, adający po uszach, czy co? Teraz jeszcze musze szkuać jakiś głupich testów wentyli, nawet nie wiem gdzie. Tak wiem google... 8O tylko ile czasu strace na szukanie jakiegos jednego testu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twix Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 polecam Noiseblocker Ultra Silent SX2 - 135 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 No chodzi o tego aluminiowego Titana... Gdzie w ogóle można kupić te evercool ... :? chodzi o to ze to co u nas (w Europie) jest aluminowym Titanem to za Wielka Woda jest EverCoolem - to ten sam wentyl tylko pod inna marka 120mm nie slyszalem ale 92 tak i jest nawet OK test masz np na Bit-Tech ale 80mm http://www.bit-tech.net/review/147/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paczka01 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 mam podobny problem tez szukam wentyla 120x120 , wybor raczej mamy maly , fajnie sie zapowiada wentyl od TT z ledami , ale cena odstrasza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Mi tez zależy na cenie, daltego szukam najlepszego rozwiązania do 50zł. No tego w życiu bym niegzadł, że Titan, a Evecool to to samo ;). Może ktoś miał do czynienia ze 120mm Sunonem oraz Titanem i może coś powiedzieć o hałasie jakie wytwarzją. Który jest cichszy? Osobiście mam zamiar sam go sobie pomalowac i podświetlić. Tylko który z nich ciszej chodzi :? ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 no ja tez juz taki temat zalozylem bo przerabiam zasilacz w miejsce zwyklego wentyla wkladam cichego zalmanka 80x80 ale chce zrobic cos w stylu duan fan z chifteca czyli wsadzic od spodu 120x120 albo zrobic wyjcie u gory w obudowie do wyprowadzania i wmontowac tam kolorowy wiatrak z 4max wyglada dosc ciekawie ale kosztuje tez ciekawie a pozatym halas 21bD?? http://4max.com.pl/produkt.asp?g=78&gg=76&id=554 ps jak wy te wiatraki puszczacie na takich napieciach ??? chodzi o to ze chce miec w zasilce dwa wiatraki ktore pracuja w miare cicho czyli wolno najlepsze sa potencjometry ? czy cos innego stosujecie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ... jak wy te wiatraki puszczacie na takich napieciach ??? ... najlepsze sa potencjometry ? czy cos innego stosujecie ? a FAQ przeszukales :?: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...