KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Witam Mam SDI Jest jakiś sposub na ograniczenie uploud'u na BitTorrent :?: Bo uploud leci cały czas 12 kb/s A download 0-1 kb/s Gdy uploud spadnie do ok. 6 kb/s To download rośnie do ok. 6-7 kb/s Czy jest jakaś metoda na ustawienie limitu uploud'u na BT :?: Ustawiłbym sobie Up na 6 kb/s i Down by zaczoł jakoś chodzić :) Pozdrawiam KIULIK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 klient sam w sobie powinien miec ;) albo netlimiter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 klient sam w sobie powinien miec ;) albo netlimiter No niestety klient nie ma żadnych ustawień, albo nie potrafie do nich wejść :? Netlimiter, Mmmmm, a skąd to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 google Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 klient Shadow`a ma ograniczenie uploadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Dziękuje za pomoc :) Już sobie poradziłem z NetLimiter'em :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 O.K tylko ja nie widze sensu uzywania 2 progsow ale skoro tak wolisz to Twoj wybor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicky Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Może tez uzyć alternatywnego klienta BT np. burst albo azureus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Klient-nakładka Burst! też ma opcje limitu upload'u i kilka innychg sympatycznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Właśnie zainstalowałem tego Burst!'a i wrażenia bardzo pozytywne :D Dziękuje bardzo ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...