-=CHLEWIK=- Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Wiatm. Mam stery OMEGI ale nie wiem jak przerobic Radeona 9500 64MB 3.0ns na pro.Prosze pomozcie mi?? Jaki jest najlepszy program do podkrecania RADEONÓW??? Prosze pomocie mi Przepraszam. Pomyliło mi sie i zainstalowałem Omegi i nie wiem jak sprawdzic czy potoki sa odblokowane??? Oczywiscie zrobilem soft-moda!!!! Prosze o szybka odpowiedz Aha i w opcjach omegi pisze ze moduly pamieci nie sa zastsowane czyli potoki nie sa odblokowane???!!!!! Sa syfy i zasilka przestala dobrze dzialac. Nie wiem moze to jest spowodowane ze jest neon i dwa dodatkowe wiatraki i ten smok radeon ale dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Wiatm. Mam stery OMEGI ale nie wiem jak przerobic Radeona 9500 64MB 3.0ns na pro.Prosze pomozcie mi?? Jaki jest najlepszy program do podkrecania RADEONÓW??? Prosze pomocie mi Przepraszam. Pomyliło mi sie i zainstalowałem Omegi i nie wiem jak sprawdzic czy potoki sa odblokowane??? Oczywiscie zrobilem soft-moda!!!! Prosze o szybka odpowiedz Aha i w opcjach omegi pisze ze moduly pamieci nie sa zastsowane czyli potoki nie sa odblokowane???!!!!! Najlepiej zainstaluj RivaTuner i w głównej zakładce będziesz miał podaną szerokość szyny pamięci, rodzaj procka na grafie i w nawiasach obok liczba potoków - w tym konkretnym przypadku u Ciebie powinno to wyglądać tak: 128-bit R300 (8x1) with 64MB DDR memory Jeżeli będzie ok, to odpal jeszcze 3d Marki i zobacz czy nie ma syfów na ekranie - czasami można się ich pozbyć włączając FSAA. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Rozpocznij swoja przygode tutaj : http://forum.purepc.pl/search.php a taKze tutaj : www.google.pl Ludzie robicie z tego forum burdel, nie mowie, ze jestem porzadnicki, ale czasami przynajmniej probuje. :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...