Pawik Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Interesują mnie artykuły i poradniki na temat własnoręcznej budowy chłodzenia wodnego. Czyli jak zrobić wszystko krok po kroku. Uprzedze może wypowiedzi wielu użytkowników- przeglądałem wszystkie tematy o chłodzeniu wodnym, dowiedziałem się wielu ciekawych rzeczy, ale intereują mnie bogatsze texty na ten temat. Z góry wielkie dzięki za wszystkie linki. Owszem- znalazłem na forum dwa linki ale prosze o więcej.. Pozdrawiam Pawik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WCManiak Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jestem nowym użytkownikiem i też od dłuższego czasu przeglądam forum i już niedługo zamierzam zabrać sie za budowę własnego chłodzenia wodnego. Wydaje mi się, że takie informacje byłyby pomocne i temat można by było nawet przykleić.. WCManiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wawelski Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Jak przeczytałeś wszystkie tematy o chłodzeniu wodnym na Tweaku, to sam jesteś już guru i chętnie przeczytam artykuł, który (mam nadzieję) napiszesz. Więcej niż tu przeczytasz (wliczając linki podawane na forum) nigdzie nie znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgadzam sie z Wawelskim. Poza tym jakbys przeczytal wszystkie tematy to na pewno bys nie pytal. Najlepsza ksiega jest Forum - znajdziesz tu odpowiedzi na wiekszosc swoich pytan. Jedyna raada to szukac, szukac i szukac. Nie ma latwo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Z drugiej strony można by zawrzec podstawowe wiadomosci w czytelnym artykule. Oszczedzilo by to wielu osobom czasu , z pewnoscia rowniez pracy moderom. Na www.overcooled.com jest krotki faq mojego autorstwa. Zapraszam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...