soczek85 Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Od niedawna chce zmienić płytę główną i byłem nastawiony na jakąś fajną MSI z NF2, ale jak zobaczyłem że wielu z Was ma EPOXy to zwątpiłem. Mam na ten wydatek 320-350 złoty. Więc kupić EPOXa czy MSI ? Chodzi mi głównie o wydajność, ale oczywiście możliwości podkręcania tesh są ważne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Soku jako Twój funfel z Gisza polecam Epoxa. Zobacz wyniuki podkręcania procków. MSI to siękryje . Albo EPOX albo ASUS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExodusXXL Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Epox!!!100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Oczywiście, Że Epox. MSI to nie powiem solidna płyta, ale raczej dla niewymagających. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GibONik Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 A ile Epox 8rda+ kosztuje tak mniuej więcej??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek85 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ponad 330zł Nie mogę się już doczekać :D Ale będe szalał, ma super wydajność i zaj... możliwości OC :D PS. Pozdrów swojego Gigabayta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tylko i wylacznie: EPoX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ponad 330zł Nie mogę się już doczekać Ale będe szalał, ma super wydajność i zaj... możliwości OC PS. Pozdrów swojego Gigabayta Soczku85, powiem ci że kosztuje ona sporo ponad 330 zł, bo coś ok.400. Nie zmienia to faktu że jest warta swojej ceny, no i ma SS. Czyli że obojętnie jaką masz teraz dzwiękówke, to mozesz ją spokojnie sprzedać i dołożyć do EPOXA, no chyba że masz zintegrowaną... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucyfer1981 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 to ja powiem "IN EPOX WE TRUST" :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LDU DESK Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Polecam epoxa - solidna płyta konkret. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 EPOX! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy007 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 to i ja dodam EPoX !!!!! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek85 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 ponad 330zł Nie mogę się już doczekać Ale będe szalał, ma super wydajność i zaj... możliwości OC PS. Pozdrów swojego Gigabayta Soczku85, powiem ci że kosztuje ona sporo ponad 330 zł, bo coś ok.400. Nie zmienia to faktu że jest warta swojej ceny, no i ma SS. Czyli że obojętnie jaką masz teraz dzwiękówke, to mozesz ją spokojnie sprzedać i dołożyć do EPOXA, no chyba że masz zintegrowaną... No własnie staram się sprzedac mojego SBlive 5.1 dig. i pare innych rzeczy. Prócz Epoxa chce jeszcze jakieś używane Kingstony kupić :)) (2 szt. koniecznie :P ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soczek85 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Aha i się jeszcze nie chwaliłem od maja mam procek 1700+ : AXDA 1700DUT3C ; JIUHB 0313MPMW :D:D:D I w końcu czas go wykorzystać! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Aha i się jeszcze nie chwaliłem od maja mam procek 1700+ : AXDA 1700DUT3C ; JIUHB 0313MPMW :D:D:D I w końcu czas go wykorzystać! :) Mam taki do sprzedania ;) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20302788 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emgie Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Aha i się jeszcze nie chwaliłem od maja mam procek 1700+ : AXDA 1700DUT3C ; JIUHB 0313MPMW :D:D:D I w końcu czas go wykorzystać! :)Mialem identycznego procka. Szedl 2100 mhz przy 1,65v. Ps. Tylko Epox :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...