Skocz do zawartości
soczek85

EPOX na nf2 czy MSI na nf2 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Od niedawna chce zmienić płytę główną i byłem nastawiony na jakąś fajną MSI z NF2, ale jak zobaczyłem że wielu z Was ma EPOXy to zwątpiłem. Mam na ten wydatek 320-350 złoty. Więc kupić EPOXa czy MSI ? Chodzi mi głównie o wydajność, ale oczywiście możliwości podkręcania tesh są ważne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponad 330zł Nie mogę się już doczekać  Ale będe szalał, ma super wydajność i zaj... możliwości OC 

PS. Pozdrów swojego Gigabayta

Soczku85, powiem ci że kosztuje ona sporo ponad 330 zł, bo coś ok.400. Nie zmienia to faktu że jest warta swojej ceny, no i ma SS. Czyli że obojętnie jaką masz teraz dzwiękówke, to mozesz ją spokojnie sprzedać i dołożyć do EPOXA, no chyba że masz zintegrowaną...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ponad 330zł Nie mogę się już doczekać  Ale będe szalał, ma super wydajność i zaj... możliwości OC 

PS. Pozdrów swojego Gigabayta

Soczku85, powiem ci że kosztuje ona sporo ponad 330 zł, bo coś ok.400. Nie zmienia to faktu że jest warta swojej ceny, no i ma SS. Czyli że obojętnie jaką masz teraz dzwiękówke, to mozesz ją spokojnie sprzedać i dołożyć do EPOXA, no chyba że masz zintegrowaną...

No własnie staram się sprzedac mojego SBlive 5.1 dig. i pare innych rzeczy. Prócz Epoxa chce jeszcze jakieś używane Kingstony kupić :)) (2 szt. koniecznie :P )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aha i się jeszcze nie chwaliłem od maja mam procek  1700+ :  AXDA 1700DUT3C   ;    JIUHB 0313MPMW   :D:D:D  I w końcu czas go wykorzystać! :)

Mialem identycznego procka. Szedl 2100 mhz przy 1,65v.

Ps. Tylko Epox :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...