CTD Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 kupilem plytke asus a7v333 do tego 256mb ram 333..i na razie koniec kasy;p problem polega na tym ze moj gf2 pro kaszani sie na tej plycie(zadnego oc nie ma!!)...tzn. pochodzi pochodzi, dam restart i kaszana na ekranie( w windzie czasem tez artefakty byly)... nie wiem czy moze tu chodzic o to ze asus domyslnie podkreca fsb o 2mhz...(to daje 34 mhz dla pci i 68dla agp zamiast 66:( jesli sie nie myle?)...moze grafa nie wyrabia juz przy takiej czestotliwosci? wrzucilem voodoo3 2000 i leci bez problemu , zero kaszany...gf2 na starym kompie(agp x 2 hiehie) rowniez bez kaszany... jakies pomysly? co moze pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomF Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Po pierwsze sprawdź wersję biosu A7V333. Podobno z wersją 1005 były jakieś problemy. Ja używałem tej płyty z biosem 1008 i GF4Ti4600, a teraz chodzi z GF3 Ti 500 - i żadnych problemów (płyta miała podkręconą magistralę do 141 MHz). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 karta po prostu nie wspolpracuje z ta plyta za dobrze u mnie jest podobny problem tzn jedno i drugie jest ok ale w polaczeniu ze soba to mam krzaki w 3dm 2001 se i dlatego sprzedaje grafe i kupuje cos innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 bios mam 1011...najnowszy...no coz..pozostaje mi jeszcze poczekac az kupie athlona xp..wtedy potestuje na magistrrali 133 z agp na 66mhz(moj duron za cholere nie chce ruszyc na magistralce wyzszej jak 103-104 :( ) pozdro CTD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CTD Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 wywalilem WXP i wsadzilem 98..problemy znikly...ehhhhh Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...