AdamDyczkowski Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Jaka plytke pod Athlon XP 2000+ i jaka karte Radeon 8500LE 128DDR czy GF4ti4200 64DDR Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 Było to już wiele razy :twisted: .Ciężko poszukać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 i tak kupish co bedziesh chcial,niezaleznie co tu napiszemy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 wlasnie chodzi mi o opinie dotyczacych tych kart Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2002 wlasnie chodzi mi o opinie dotyczacych tych kart Adam Gf4ti4200 jest sporo lepsza od R8500 a co dopiero LE. R8500LE to sobie mozna porownywac z gf3ti500. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 wlasnie chodzi mi o opinie dotyczacych tych kart Adam Wysil sie troszke i poszukaj postow, bylo tego juz od groma. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 gf4 lepszy... :( kto w koncu skopie dupe nVidi? moze ten nowy radeon (co na nim dooma III testowali) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 bierz giefa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 gf4 rzadzi!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Co tu dużo gadać. Spojrzyj na ten artykuł porównujący wszystkie karty graficzne jakie są na rynku w UnrealTournament2003 (niedługo wyjdzie demo i gra). Chyba łatwo stwierdzić co kupować... http://www.anandtech.com/showdoc.html?i=1647 Nie mam pytań... przy wysokich detalach radeon wysiada... ileby nie miał pamięci.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 niestety gf4 :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...