Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Właśnie skompletowałem sobie drugi słabszy komp. Mam Durona 800, zamierzam odblokować mnożnik i puścić go na FSB133. Ile jestem w stanie z niego wycisnąć bez podnoszenia napięcia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 tyle czasu na forum i dalej nie wiesz ze tu nie ma jasnowidzow ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2004 Chodzi tylko o to, że ktoś ma Durka 800 i pewnie go kręcił. Nie mam tyle czasu i chęci aby bawić się w odblokowanie mnożnika dla 100MHz więcej. Jeśli procek pójdzie trochę powyżej 1G to już mi się zachce trochę przy tym pogrzebać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...