marcellus Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zmienilem sobie ikonke "Recycle Bin" na wlasna i nie wiem dlaczego, ale zazwyczaj (ale nie zawsze) po restarcie systemu ikonka wraca do tej defaultowej "systemowej" ktorej nie moge strawic :P Czy ktos wie co moze byc przyczyna powrotu defaultowej ikonki? Ja rozumiem gdybym ingerowal w ustawienia systemu, to wtedy system by mogl sie dziwnie zachowywac - ale ja korzystam z opcji ktora jest dostepna z (Properties > Desktop > Customize Desktop) tak tez w tym momencie nie wiem co jest grane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Skad montujesz te druga ikone? Na wszelki wypadek skopiuj ja do katalogu Windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Przegralem do katalogu ../Windows i ciagle sytuacja sie powtarza :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a bawiles sie IP'em ? jest pelno gotowcow fanych ikonek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...