Demboch Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Mam pytanie do juseró tych pamiatek.... jakie timingi one wytrzymuja ? mam teraz 3-3-3-8 i wyadaje mi sie ze nie ejste tio najwydajnijza konfiguracja wiec stad moje pytanko ... na ile mozna podac takim ramom timingi aby komputer sie odpali ... (*nie chce mi sie testowac timingow bo kompa mam teraz skreconego to bym musial go rozkrecac , i bawic sie zworka clera cmos) tak wiec bede wdzieczny za kazde info .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Moim zadniem 2-2-2-6 powinno leciec bezproblemowo. Moje 333@410 chodza@cl2.5 PZDR4ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jelen Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ar2r na jakich kociach masz te elixiry??? ja mam na naya już drugą kość i to na ~185 niezaleznie od timmingów i napiecia daje ciałą ,a miałem dwu stronne i jedno stronne .Moje są na kosciach Nanya (innych elixrów 333 niz na nanya nie widzialem :o) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ar2r na jakich kociach masz te elixiry??? ja mam na naya już drugą kość i to na ~185 niezaleznie od timmingów i napiecia daje ciałą ,a miałem dwu stronne i jedno stronne .Moje są na kosciach Nanya (innych elixrów 333 niz na nanya nie widzialem :o) Witam, oto info z programu AIDA : Nanya M2U25664DS88B3G-6K Uruchomilem je na 436 Mhz, 440 juz byly problemy, tylko nie wiem proc, czy ramy : ), albo jedno i drugie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Co elixiry 400 Cl3 powinny sie krecic bezproblemowo ?? A jeszcze na timingach 2,2,2,6 , taaaa jasne jak pojda na cl2.5 to ciesz sie i nie sugeruj sie tym ze komp sie zabutuje . Proponuje najnowszy goldmemory na nocke zapuscic i zobaczysz ile warte sa te pamieci. Moze i wersja 333 sie cos kreciala ale od 400 to bym tego tak nie oczekiwal , slyszalem tyle negatywow o tych pamieciach ze glowa mala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thoom Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Te Elixiry 400 to niezły szajs. Miałem je pożyczone na 1 dzień. Moja płyta pozwala ustawić najdłuższe CL na 2,5 więc chodziły max na 196 Mhz i to niestabilnie!!! Nie kupujcie tego szajsu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ultra Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Elixiry 400 to złom - u mnie na Epoxie 8RDAE chodzą max 180, a testuje drugą kość - 1 poszła do reklamacji... Timingi 2,5 3 3 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...