Skocz do zawartości
Demboch

Ile wytrzymaja Elixiry 400@333 (timingi)

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie do juseró tych pamiatek.... jakie timingi one wytrzymuja ? mam teraz 3-3-3-8 i wyadaje mi sie ze nie ejste tio najwydajnijza konfiguracja wiec stad moje pytanko ... na ile mozna podac takim ramom timingi aby komputer sie odpali ... (*nie chce mi sie testowac timingow bo kompa mam teraz skreconego to bym musial go rozkrecac , i bawic sie zworka clera cmos) tak wiec bede wdzieczny za kazde info ..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ar2r na jakich kociach masz te elixiry??? ja mam na naya już drugą kość i to na ~185 niezaleznie od timmingów i napiecia daje ciałą ,a miałem dwu stronne i jedno stronne .Moje są na kosciach Nanya (innych elixrów 333 niz na nanya nie widzialem :o)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ar2r na jakich kociach masz te elixiry??? ja mam na naya już drugą kość i to na ~185 niezaleznie od timmingów i napiecia daje ciałą ,a miałem dwu stronne i jedno stronne .Moje są na kosciach Nanya (innych elixrów 333 niz na nanya nie widzialem :o)

Witam, oto info z programu AIDA :

Nanya M2U25664DS88B3G-6K

Uruchomilem je na 436 Mhz, 440 juz byly problemy, tylko nie wiem proc, czy ramy : ), albo jedno i drugie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co elixiry 400 Cl3 powinny sie krecic bezproblemowo ?? A jeszcze na timingach 2,2,2,6 , taaaa jasne jak pojda na cl2.5 to ciesz sie i nie sugeruj sie tym ze komp sie zabutuje .

Proponuje najnowszy goldmemory na nocke zapuscic i zobaczysz ile warte sa te pamieci. Moze i wersja 333 sie cos kreciala ale od 400 to bym tego tak nie oczekiwal , slyszalem tyle negatywow o tych pamieciach ze glowa mala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi