Mack1981 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam Prosił bym o jakąś pomoc w napisaniu programu do konwersji liczb dziesiętnych na minus dwójkowe. Na zwykły dwójkowy to nie mam problemu ale z tym mam trochę problemu:(. Za pomoc z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jak to na minus dwojkowe? Chodzi ci o to zeby zwykle ujemne zapisywac dwojkowo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nie, nie chodzi o to zeby zapisywac liczby ujemne tylko wlasnie mam zrobic na minus dwojkowe, nawet ciezko cos o tym znalesc w necie. A jest to niby prosty programik n azaliczenie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 chodzi ci o uzupełnienie dwójkowe ? zapis liczb ujemnych w postaci dwójkowej ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grow Opublikowano 31 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2004 patrz http://www.oi.edu.pl/html/blue/download/oi5.pdf - zadanie Bankomaty - rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...