Skocz do zawartości
pawelc

Abit VI7 Via PT800

Rekomendowane odpowiedzi

Ja bym brał jednak standart: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=7096.

Nie mam pojęcia jakie ta płyta ma osiągi, ale musze na coś wymienić tego ECS-a bo po wczorajszym doświadczeniu doszedłem do wniosku, że jest to konieczne !!

A ten Abicik wydaje mi się solidny i do tego fachowa cena.Co myślicie?

Pawec, jakiego proca chcesz tam wsadzić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w tej chwili mam podobną konfiguracje jak ty z tym że kartę graficzną mam geforce4mx440se i w 3dmarku 2001se mam po podkręceniu karty z 250@333 na 300@400 i po podkręceniu procka cpucoolem na 2800 dalej nieidzie zresztą ten program to kicha (ale cóż zrobić jak z biosu niedarady nic zrobić ) mam jakieś 3300 pkt to i tak za mało narazie chcę wymienić płytę bo myśle że wina właśnie leży w niej a pozatym myśle że z biosu dam radę podkręcić go do 3.2ghz i zobaczymy wtedy jaki będzie wynik

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

docelowo będzie pentium4 ale to za jakieś 2 miesiące narazie muszę zadowolić się celeronem co do karty wiem że to nic specjalnego dzisiaj pożyczę od kolesia ati radeona 9200pro 128 mb i zobaczę jak wyjdzie w 3dmarku 2001se M79 niektórzy ztego co tu czytam i na celku wyciągają lepsze wyniki co do amd to odpada nigdy niebyłem przekonany do tych prockow

dzięki i pozdrawiam pawelc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi