malarz84 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam mam tu 2 radjatorki, chce jednego z nich przeciac i wstawić na GeForce 4 TI (tzn na pamieci), wstawiem foto, panowie poradzcie ktory z nich wybrac ... czekam na opinnie ... !! http://d:IRDa\0001 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 oj mastah z Twojego twardziela to nic nie zobaczymy ;) musisz to wstawic na jakis serwerek ;) jak chcesz to wyslij mi a ja wstawie ;) wunat@NOSPAMo2.pl (oczywiscie bez nospam). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 witam, wyslalem ci na @ jak mozesz to wstaw na serva i podaj mi adresik.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 zdjecie od malarz84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIULIK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ja bym pociął tego większego, zawsze to większa powierzchnia odprowadzania ciepła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 wlasnie sie tak zastanawiam ktory z nich tu walnac na GF ..... znowu jak patrzylem na gotowe radjatorki byly bardzie wielkosci tego mniejszego ... moze ten mniejszy wystarczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 im większy tym lepszy puki sie karta nie urwie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ja osobiscie pocial bym tego malego i zapodal na grafe bo jak widac na przykladach kart seryjnych to nie maja one strasznie duzych tych radiatorow, a jak walniesz tego duzego to ci zakryje klika slotow pci a wydajnosc nie bedzie znacznie lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Miałem na pamięciach na MX400 tego większego, (przeciętego na pół, jedna połówka=kości po jednej stronie PCB), tyle że czarnego, i memorki poszły ze 184 na 210MHz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ja bym przeciol 2 jak nie mozesz cie zdecydowac najwyzej ten ktory ci zostanie to sobie np. do hdd wykozystaz i juz :wink: 8) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...