Ambartur Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 slyszal ktos o takim cudzie? chetnie bym nabyl nawet kilka mniej wydajnych, lecz calkowicie cichych urzadzonek.. albo jeden mocn, ktorego male obciazenie (jakies 150-200w) nie zmuszaloby do krecenia wiatrakiem. zna ktus cos takiego?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 slyszal ktos o takim cudzie? chetnie bym nabyl nawet kilka mniej wydajnych, lecz calkowicie cichych urzadzonek.. albo jeden mocn, ktorego male obciazenie (jakies 150-200w) nie zmuszaloby do krecenia wiatrakiem. zna ktus cos takiego?!Jeśli cena nie gra roli to można zrobić chłodzonego wodą i będzie cichutko. W sumie jak byś puścił go na (wiatraka) na 5V też by byo cicho ale ty chcesz mieć bez... A co chłodzonego wodą to Berkut ma (a w sumie czego to on nie ma - pozdr. Berkut ty tweakowy WYNALAZCO :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 W moim zasilaczu (jakiś noname, 200W) nie mam wiatraka, wymontowałem go :) działa tak już ponad rok, zasilając to co mam poniżej i jeszcze peltier 34W. Tyle że nie mam obudowy na tym zasilaczu i komputerze, dla lepszego chłodzenia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 ja mam chlodzenie woda na moim 420W zasilaczu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...