seryf Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jak w temacie bardzo prosze o informacje ile maksymalnie mozna podkrecic te karte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Boshe jak ja tego nie cierpię :(... sprawdź a się przekonasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Rdzeń gdzieś tak o 1.000.000mhz, a memorki to sam niewiem ale pewnie też sporo :lol: Moj MX400 popłynol z 200@230/334@380 i pewnie poleci jeszcze, ale zasilacza niechce uśmiercic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seryf Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seryf Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 myslalem ze mi tu ktos cos powie ale widze ze nie bardzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jezu chłopie a co mam Ci powiedzieć :? Coto koncik wróżbitów :? Sam podkręć do barier, w których grafa bedzie chodzić stabilnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nawet neinapisałes ile jest już podkręcona :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Mialem kiedys Prolinka GF2Pro 64MB (jesli to w czyms pomoze) - standardowo taktowany 200/400. Podkrecala sie "srednio" tzn 245/420 przy zmienionym chlodzeniu rdzenia i radiatorkach na pamieciach... powyzej tego nieregularne zwisy lub artefakty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...