sliqe Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Odpaliłem sobie 3dmark2001SE na riva tnt2 m64 16 mb . I wywala mi w pewnym momencie z 3dmarka a mianowicie taki komunikat I o co w tym chodzi ? Wywala mi po 1 teście i z drugiego out do windy ; / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nom uruchomiłem , ale w 16 bit tylko ; ( Czy może to być wina sterowników ? mam obecnie 40.72 : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 przecież pisze "po polsku" ze nie mógł zaalokować tektur w pamięci karty, bo wyszedl poza jej fizyczną wielkość 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 raczej po angielsku :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 tez to mialem na starym kompie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 A fakt .... to 16 mb karta :P Czyli [gluteus maximus] ; ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 przecież pisze "po polsku" ze nie mógł zaalokować tektur w pamięci karty, bo wyszedl poza jej fizyczną wielkość 8)jak Ty to tam wyczytales :?: po polsku :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 przecież pisze "po polsku" ze nie mógł zaalokować tektur w pamięci karty, bo wyszedl poza jej fizyczną wielkość 8)jak Ty to tam wyczytales :?: po polsku :?: czytanie ze zrozumieniem co error wyswietla. a nie panika ze nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 przecież pisze "po polsku" ze nie mógł zaalokować tektur w pamięci karty, bo wyszedl poza jej fizyczną wielkość 8)jak Ty to tam wyczytales :?: po polsku :?: czytanie ze zrozumieniem co error wyswietla. a nie panika ze nie dziala :D :D :D jasne :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...