Jarq Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Czy są jakieś różnice między tymi płytami ? Z tego co się dowiadywałem to po prostu nowy design graficzny pudełka po to żeby móc umiejscowić ten model w jakimś niższym segmencie cenowym (ot takie dywagacje;) Chodzi mi o to czy istnieje możliwość sflashowania A7V8X biosem od A7V8X-X i czy ktoś próbował to robić ? Dlaczego chce to zrobić ? Bo do A7V8X-X biosy wychodzą baaardzo często a do A7V8X ostatni bios jest od dłuższego czasu beta (1014) i chyba nie zapowiada się na szybki relase. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 http://pl.asus.com/products/mb/socketa/a7v...x/overview.htm# http://pl.asus.com/products/mb/socketa/a7v...x/overview.htm# Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 No coż, wersja -X nie ma między innymi FireWire i SATA, więc jesli Ci to niepotrzebne... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 JARQ ciesz sie , że nie masz - X , ja mam niemiły zaszczyt go posiadać i to straszny złom ! Nawet napiecia na pamieci nie mozna zmienić ni nic ; / Ble ... I nic nie flashuj tam czy inne czary mary bo tylko stracisz na tym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarq Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Ja również nie mam wersji z FIREWIRE i SATA. Więc jeśli o to chodzi to nic nie strace. A powiedzćcie czy chociaż bios z wersji "-X" pokazuje prawidłowo temperatury np. w pcprobe - tak wiem że sandra czy speedfan pokazują dobrze, ale bios i tak widzi 29 zamiast 49, więc ustawienie alarmu na 70stopni nic mi nie da i procek może się po prostu rozpuścić ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 No to w biosie tym najnowszym 1007 obeny taki mam temp. minimalna do wylaczenia systemu jest 80stopni :| i 90 poźniej . Temp jaka pokazuje to tylko temp procesora i czipsetu or sth :P . W kazdym bądź razie są tylko 2 temp pokazywane . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Czy są jakieś różnice między tymi płytami ? Z tego co się dowiadywałem to po prostu nowy design graficzny pudełka po to żeby móc umiejscowić ten model w jakimś niższym segmencie cenowym (ot takie dywagacje;) Chodzi mi o to czy istnieje możliwość sflashowania A7V8X biosem od Akurat ta różnica jest chyba najmniej istotna ze wszystkich. A o tym ile ich jest... już kiedyś pisałem. Tu: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=306...r=asc&&start=60 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...