Lucky Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Powiem krótko - jeśli to prawda to sobie chyba ze mnie kpią. Może niedługo bedą chodzić po każdym domu i przeszukiwać mieszkania w celu znalezienia nilicencjonowanych kopii płyt... Hihi. Uważam że jeżeli prawo na takie coś zezwoli to ja już nie wierze w żadne prawo i wtedy zaczne rozumieć Bin Ladena :D Nie mają żadnego prawa, ale to żadnego przeszukiwać mój komputer. Jest to rzcz prywatna i poszukać to se mogą co najwyżej zwiędłych fiutków we własnych spodniach... "Panowie! Nie bądźmy Pewexami!" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ten post tyczy sie tematu "Ustawa" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ten post tyczy sie tematu "Ustawa" To po co dales go osobno ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ten post tyczy sie tematu "Ustawa" To po co dales go osobno ??? wlasnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Ten post tyczy sie tematu "Ustawa" To po co dales go osobno ??? wlasnie ? no qrde wlasnie? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no qrde, też tego qrde nie rozumiem czemu właśnie qrde oddzielnie qrde? :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No wlasnie Czemu oddzielnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...