matti Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zaczalem sciagac obrazy Debiana, chce sie dowiedziec jaka jest roznica pomiedzy plikiem NONUS a zwyklym, Wiem ze to jest plik z patentami from USA, ale co to daje, czy lepiej sciagnac wlasnie ten obraz, jesli tak to dlaczego? dzienx za podpowiedzi!:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 http://nonus.debian.org/README.non-US Tak trudno przeczytać? Naprawdę tak trudno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 trudno;P bo wiem ze przybiegnie ParanoiK a te stworzenia nie lubia sie nudzic:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Jak mi się nudzi to handluję owocami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nie no bez obrazy ale jednak mozna sie wykazac odrobina inteligencji i poszukac na stronie debiana odpowiedzi... Niektorzy traktuja forum jako wyrocznie we wszystkich sprawach, podczas gdy kazdy z nas moze sie pomylic badz udzielic nie do konca rzetelnej odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...