elgo Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Co ma większą przyszłość? sis czy via Którą płytę kupić ecs k7vta3 (kt333) czy Asrock K7S8X (SIS 746) pod Duron 1400+ Banalne pytania, a odpowiedź dla mnie BARDZO WAŻNA Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ja na tqoim miejscu wziąbym asrock ale koniecznie wersje R3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
engus Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zdecydowanie się zgadzam, asrock, rev.3 ale model lepiej k7s8xe...to na sisie 748-ma oficjalne fsb 200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ja na tqoim miejscu wziąbym asrock ale koniecznie wersje R3ja też Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ja mialem podobny problem i wybralem AsRock K7S8XE R3, jestem bardzo zadowolony jak za niecale 200zł to bardzo dobra płyta i przede wszystkim stabilna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freeride Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Ja tez wybrałem asrock k7s8x r3.0 i jest wypas , na razie podkręciłem proca samą magistralą , a dzisiaj biore sie za zamalowywanie mostków l1 i bedzie zmiana mnoznika :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Popieram przedmówców, qrcze też bym sobie chciał sprawić takiego K7S8XE R3.0 ale kasy brak i trzeba jechać na starym K7VT2 :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...