dicksonchoto Opublikowano 28 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2004 zeby nie bylo kabel jest sprawny na windowsie 98 sprawdzony i dziala. :? jest ktoś komu ten kabel działa w win98????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 29 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2004 Zajnstaluj jeszcze raz windowsa i zajnstaluj steroniki z tej strony co podalem i postepoj tak jak juz bylo pare razy napisane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klaudio Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 MAM PYTANIE: GDZIE MOGĘ ŚCIĄGNĄĆ PROGRAM DO ŚCIĄGANIA ZDJĘĆ Z TELEFONU MOTOROLA E365 NA KOMPA??? MAM KABEL USB, ZAINSTALOWANY PORT, ALE NIE MAM ODPOWIEDNIEGO PROGRAMIKU DO TRANSMISJI!!!! SKĄD MOGĘ GO ŚCIĄGNĄĆ???? :( :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loudi Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Program jest dostępny na stronie www.gsm2pc.pl w dziale download. Ja mam inne pytanie. Mam kabel jest już wszystko zainstalowane. Mam też program Handset Manager. problem w tym ze nie wiem jak go używać moze mi ktoś powiedzieć co po kolei trzeba robic żeby zgrać fotke z telefonu do kompa? Za pomoc wielkie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 7 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2004 klikasz na file manager... na gorze masz foldery w telefonie odnajdujesz interesujacy cie i zaznaczasz, metoda przeciagania kopiujesz. Na tej stronie http://www.mobileaction.com/ znajdziecje najnowsza wersie sterownikow i programu + instrukcjia PL programu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoju Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Panowie...ja mam wszystko podłaczone....tylko ze....jak chce sciagnac zdjecie z telefonu na kompa to wyskakuje mi failed to download image from handset........a najlepsze jest to ze niektore mi sciaga a niektore nie ..... POMOCY!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dicksonchoto Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2004 Zajnstaluj jeszcze raz windowsa i zajnstaluj steroniki z tej strony co podalem i postepoj tak jak juz bylo pare razy napisane... teraz zainstalowalem sobie win2000 i bede probowal ze sterownikami z tej strony... ciekawe co z tego wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stoju Opublikowano 1 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2004 Panowie .......pomocyyy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TVC Opublikowano 2 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2004 jaki windows?bo jak win98 to niestety tak jest i musisz probowac do skutku, az sie poprawnie sciagnie!w 2000 i xp tego nie ma! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pretender Opublikowano 20 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2004 Kupilem sobie kabelek i mam program handset manager !!!! Ale nie moge sie z nim polaczyc !!!! Pokazuje mi "Trying to connect to handset " i nic nie moge zrobic, mam Win Xp, przestawiłem port na com 5 i nic nie pomaga ;( , mam nawet patcha, ale wyskakuje mi ze potrzebna jest chyba inna wersja Handset manager a ja mam 7.0. jak by ktoś miał link do nowszej albo starszej to też bym chciał ;). Prosze pilnie o porade GG 1326514 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...