soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Mam wyzej wymieniona plyte, hynix'y 4.3ns, plyta chlodzona bardzo dobrze (NB i SB zalmanami, radiatory na mosfetach) i max co moge wycisnac to 230mhz :evil: . Mam procka 2000+ 0,13 i zastanawiam sie czy to on nie jest sprawca :roll: . Czytalem troche o L12, moze to pomoze? Czy ktos testowal to na Epox'ie 8rda? :arrow: mozecie podrzucic jakis dobry link jak to zrobic (z fotkami, i dobrym opisem), byl bym bardzo wdzieczny :wink: ps. Czytalem topic'i o tym, ale moze cos sie zmienilo wiec pytam pozdr :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 no ludzie, nie wierze ze nikt tego nie robil lub nie wie jak to zrobic...please :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 no ludzie, nie wierze ze nikt tego nie robil lub nie wie jak to zrobic...please :)spokojnie kolego... jak ktos cos bedzie wiedzial to napewno ci napisze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 sorki, bo wytrzymac nie moge :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 sorki, bo wytrzymac nie moge :Pwidac.... w miedzyczasie poszukaj w sieci, moze cos znajdziesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 szukalem, znalazlem, ale troche to malo wyrazne, same liczby, wolal bym zeby ktos mi to w dwoch slowach wytlumaczyl, bo tak sie da... a tak wogole to nie wiem czy to cos daje na epox'ach... :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 to podaj linki do tego co znalazles Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html http://www.xtremesystems.org/forums/showth...25&pagenumber=1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ej ludzie, bo sie poplacze :( :arrow: czy moda sie robi tak samo jak na Abicie? :arrow: czy mod na epoxie jest bezpieczny? tylko tyle, please :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 tu masz ładnie opisany L12 http://www.geocities.com/trats102002/nf7sFsbsense.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ja wiem jak to zrobic, ale czy to sie da na EPOXIE!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Da się na każdej płycie na NF2 tylko że oczekiwane efekty to raczej uzyskasz tylko na Abicie, ja zdrutowałem sobie na 8RDA i finał był taki ze płyta zwisała podczas ładowania systemu. Wyjałem druty z socket'a i wróciło do normy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soltys Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 tzn nic to nie da? a zrobiles wszystko dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Oczywiście ze zrobiłem dobrze, drutowałem na fsb 166 i na 200 i nie było żadnej różnicy tj był zwis w obu przypadkach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...