gaciar Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 witam wszystkich. Mam drobny problem, a mianowicie nie mogę zmienic częstotliwości FSB. Mam opcje 100, 133, 166, 200 a w instrukji jest napisane ze zmiena fsb co 5 mhz. Co jest nie tak??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=33457&start=0 jeżeli chodzi Ci o tego DELUXA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 nie mam tej plyty ale mam asusa! wejdz w biosie do Operating Frequency Seting i ustaw na manually albo user define w zaleznosci jak masz,i potem wejdz do Set System Operation i tam zmieniasz fsb +/default/-. wszystko to jest w tym miejscu gdzie zmieniasz fsb tylko moze inaczej sie nazywac,ale z tym co napisalem na pewno znajdziesz.pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...