||Falcon|| Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam, pisze tego posta w imieniu kumpla : "Mam problem ze zdjeciem radaitora z NB tejze plyty - czy do mocowania uzyli jakiegos kleju ? Zaczepy wyskoczyly bez problemu, ale radaitor nie chce za cholere odejsc od chipsetu :( Prosze o wmiare szybka odpowiedz" To tyle od niego :) Moim zdaniem, jest przyklejony. Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gronek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Ja posiadam taka plyte i sciagalem z niej ten radiator jest on przyczepiony na tasme termoprzewodzaca takze trzeba sie troche nameczyc nad sciagnieciem najlepiej leciutko podwazyc z jednej strony i powinno odejsc ale pamietaj musisz uwazac!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 POtwierdzam, jest tam taki plaster.Ja sciagałem taka metodą : lekkie ruchy w prawo i lewo, nie polecam jakoś podważania :? .widocznie Twuj kumpel słabo sie starał bo ta taśma aż tak mocno nie trzyma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 POtwierdzam, jest tam taki plaster.Ja sciagałem taka metodą : lekkie ruchy w prawo i lewo, nie polecam jakoś podważania :? Chyba najlepsza metoda. Proszkę w lewo, troszkę w prawo i tak stopniowo coraz większe odchylenia... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...