Th0m4S Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 czy ktos flaschowal ten bios???? http://www.ocworkbench.com/2003/asrock/k7s...os/betabios.htm jesli tak to na jakiej wersji plyty??? czy zauwazyliscie jakis wzrost wydajnosci ?? jakie dodatkowe sa dodatkowe funkce w biosie ?? w sumie interesuje mnie wszystko dotyczace tego biosu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Stare coś te biosy na tej stronce tu masz coś lebszego 1.80adv :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 bo ta sa dwie inne modyfikacje.... przy tych twoich doszly jakies opcje (wiem ze masz inna plyte...) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 czy ktos flaschowal ten bios???? http://www.ocworkbench.com/2003/asrock/k7s...os/betabios.htm jesli tak to na jakiej wersji plyty??? czy zauwazyliscie jakis wzrost wydajnosci ?? jakie dodatkowe sa dodatkowe funkce w biosie ?? Tak, do plyty jak w podpisie. Czy odczulem wzrost wydajnosci, to trudno powiedziec, bo kiedy sie bawilem tym biosem to byly czasy podkrecania mojego durona i wtedy codziennie odczowalem po kilka wzrostow mocy :) W sumie to niewiele zmienia sie w tych biosach mozna powiedziec, ze z wygladu sa identyczne, poza wersja 1.21d i 1.40a ,ktore maja dopisek performance i w ktorych to mozna dokladnie ustawic timingi pamieci, czego nie ma w pozostalych wersjach oryginalnych czy tez zamieszczonych na tej stronie. No i oczywiscie nadal nie ma opcji do lepszego zarzadzania napieciami, wiec ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 juz troche minelo ale mam jeszcze jedno pytanie : Czy jakis bios daje mozliwosc zmiany taktowania ramu tej plycie??? ps. mam teraz bios 1.40a z www.ocworkbench.com i moge smialo powiedziec ze jest stabilny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 5 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2004 Mysle, ze chodzi ci o taki w ktorym mozna powiedzmy ustwaiac co 1 - ja takiego nie widzalem, ale z mojego doswiadczenia wynika, z najlepiej jest ustawic na auto wtedy plyta bardzo ladnie dopasowuje sie do szybkosci magistrali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony_I Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 A czy w którymś z tych bios-ów da się zmienić napięcie na procku ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coach Opublikowano 24 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2004 Na kazdym dostepnym biosie mozesz zwiekszyc napiecie, ale tylko o +5% czyli przykladowo z 1,5v bedziesz mial 1,57v. Wiecej tylko z drutmodem - szukaj na forum lub pod tym linkiem http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=36532 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...