HAIC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Tak wiec wlasnie zmowilem Creative GF4ti4600 2,8ns :twisted: i tak sie boje ze moj Athlon 1000@1300 moze byc za slaby do takiego smoka :lol: i jeszcze ta moja zasilka 300wat no name, 2 dodatkowe wiatraki tez troche ciagna, zasilke wymienic czy ta podola, i czy jest sens w ogole montowac te grafike w mojej pszczółce :P ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 kolejny ktory kupuje niewiadomo jaka karte a zyli na fsp za 85 PLN ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 ja tez kce taka grafe....... zalezy - byc moze ze zasilka ci spox uciagnie - mi 235W ciagnela axp 2.2GHz 1.85V i kreconego ti4200 to twoja powinna.... ale taki t4600 az sie prosi o WC pelcika i puscic go na siakies 380/800 ale to by byla jazda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj. Gargamel Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 kolejny ktory kupuje niewiadomo jaka karte a zyli na fsp za 85 PLN ...ja tak jade na fsp 300 w i to co w podpisie i jakos nie narzekam ten zasilacz jest naprawde solidny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 nie zrozumiales mnie chyba ;) mowiac "żyli" mialem na mysli skąpi :) juz rozumiesz ? (swoja droga ja tez mam fsp i poki co sprawuje sie wspaniale) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zyle bo cala ciepe na karte wydalem :cry: , a jak dla Ciebie 85 zeta to nie problem to moze podam moje gg i mi przeslesz :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Oj bedzie sie dzialo, na oku mam takie chlodzonko :twisted: : http://www.vr-zone.com/reviews/FIC/A97P/page2.htm Mysle ze cosik z niej wyciagne :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Uwazasz ze chlodzenie na tym FIC'u jest dobre ? Ogarnij sie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20167081 to sobie kup jesli juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Uwazasz ze chlodzenie na tym FIC'u jest dobre ? Ogarnij sie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20167081 to sobie kup jesli juz Ładne ładne ale to bardziej jak w tym wypadku na grafe sie nadaje niż na procka jak naspiał sprzedawca. Widze ze już kilka zamówiłes :) Tak apropo wiesz jak to sie spisuje na cpu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zyle bo cala ciepe na karte wydalem :cry: , a jak dla Ciebie 85 zeta to nie problem to moze podam moje gg i mi przeslesz :lol:dla mnie 85 PLN to sa pieniadze to jest problem, dlatego ja NAJPIERW kupilem zasialacz a teraz dopiero zbieram na karte A NIE NA ODWROT !! :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 A ja na odwrot :P i co masz jakis problem? Nobo ty niezly jestes nie masz pewnie k.grafiki i zamiast grafy kupiles sobie zasilacz i malujesz, ale nie w paincie a na monitorze wylaczonego komputera :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 nie nei mam problemu ale nie zdziwie sie jak zobacze kolejny topic z serii codegen/ruikon/megabajt spalil mi komputer ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Aleeeeeee chlodzonko lux, biore 5sztuk ale niewiem jeszcze jak bo na allegro dopiero dzis sie zalogowalem a kod mi przysla za 14 dni:((( Ale bol. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...