Skocz do zawartości
HAIC

Creative GF4ti4600 moj Athlonik1000@1300 i 256DDR mozliwe?

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wiec wlasnie zmowilem Creative GF4ti4600 2,8ns :twisted: i tak sie boje ze moj Athlon 1000@1300 moze byc za slaby do takiego smoka :lol: i jeszcze ta moja zasilka 300wat no name, 2 dodatkowe wiatraki tez troche ciagna, zasilke wymienic czy ta podola, i czy jest sens w ogole montowac te grafike w mojej pszczółce :P ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja tez kce taka grafe.......

zalezy - byc moze ze zasilka ci spox uciagnie - mi 235W ciagnela axp 2.2GHz 1.85V i kreconego ti4200 to twoja powinna....

ale taki t4600 az sie prosi o WC pelcika i puscic go na siakies 380/800 ale to by byla jazda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uwazasz ze chlodzenie na tym FIC'u jest dobre ?

Ogarnij sie... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=20167081 to sobie kup jesli juz

Ładne ładne ale to bardziej jak w tym wypadku na grafe sie nadaje niż na procka jak naspiał sprzedawca. Widze ze już kilka zamówiłes :) Tak apropo wiesz jak to sie spisuje na cpu ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zyle bo cala ciepe na karte wydalem :cry: , a jak dla Ciebie 85 zeta to nie problem to moze podam moje gg i mi przeslesz :lol:

dla mnie 85 PLN to sa pieniadze to jest problem, dlatego ja NAJPIERW kupilem zasialacz a teraz dopiero zbieram na karte A NIE NA ODWROT !! :evil:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi