Shake Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 :) http://www.ati.com/support/driver.html Teraz rozpoczeło się niecierpliwe czekanie na omegi, przynajmniej w moim przypadku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Cholera, znów się spóźniłem :) :arrow: http://www.tweak.pl/news/pokaz.php?uid=standard-675 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mam nadzieje że nie są tak zwalnone jak Catalyst 3.10 bo to były chyba najgorsze drivery jakie miałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ja mam 3.10 i nie narzekam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Może na tych Radeonach chodzą dobrze ale na mojim katastrofa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 już mam zainstalowane :!: :!: :!: i są napewno dużo poprawione bo na NFS:U 5-10fps do góry 8) A testował ktoś już bardziej te stery :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Bo selecta! Mówisz o 4.1, aaaaaaaai? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 to ja czekam na omegi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Przy okazji wycisnąłem nieco więcej (100pkt :)) w 3DMark03 b340 z mojego AXP 2100+ i Radeona 9700 po lekkim o/c :) :arrow: http://service.futuremark.com/compare?2k3=1923689 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ooo to czas je zainstalowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 lisek jakiej firmy jest ten 9700 co masz i jak go tak podkreciles toz to - masakra pozdro P.S. ciekawe czy mnie pamietasz kiedys dawno temu pomagales mi przy tworzeniu www.pc.xcom.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 niech sie wypowiedza testerzy na 8500/9100 ... ja caly czas jade na 3.2 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 lisek jakiej firmy jest ten 9700 co masz i jak go tak podkreciles toz to - masakra To jest HIS, pisałem o tym w recenzji: http://www.tweak.pl/artykul/r9700_fx5800 Karta kupowana w ciemno na Allegro :) A chłodzona ZM80C-HP. P.S. ciekawe czy mnie pamietasz kiedys dawno temu pomagales mi przy tworzeniu www.pc.xcom.plOjej kiedy to było :) Serwis pamiętam, z Tobą już gorzej :) Ale coś kojarze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ojej kiedy to było :) Serwis pamiętam, z Tobą już gorzej :) Ale coś kojarze... He he to bylo bardzo dawno temu :), pozatym mamy wspolnego znajomego Mka11 (Mateusz) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_k Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 To mówicie ,że nowe stery wypadają nie najgorzej? Bo własnie zassałem i nie wiem czy instalnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Testował ktoś na r9100?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
007 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 jak z Radkami 8500 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milo Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 jak z Radkami 8500 ?? Właśnie jak z Radkami 8500 bo ja te sterki bede instalował dopiero po formacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 W modelach xt zniknela funkcja overdrive a przeciez miala byc wzbogacona o dodatkowe monitorowanie temperatury gpu i ramu. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a jak 3dMark i jak z soft modem riva tunerem :?:a jak 3dMark i jak z soft modem riva tunerem :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 no ja moge sie podzielic opinia ale na radku 9700, jest dobrze nawet bym powiedzial rewelka, przeskoczylem z cat 3.7 (omega), plynniej biega nfs underground i nba live 2004 (gram w 1280x1024 aliasingx4 anizox16 ) wczesniej przy zblizeniach akcji mialem takie przyciecia lekkie teraz ich nie ma, markow nie wlaczalem ale sadze ze tez bedzie lepiej, aha i wreszcie mam obrazek gdy wgrywa sie gra nba live 2004 na poprzednich sterach mialem czarna plansze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Radek 9100 :arrow: no problems :) yet :P narazie na szybko sprawdzone CoD - wydaje sie, ze chodzi plynniej, zadnych zonkow :) NFS:U - no comment, czyli extra, bardzo ladnie smiga :) HL+DoD - eh.. tu zawsze mam problemy ;) Instalujcie i sami sie przekonajcie, jest dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 BTW. Które wg was catale najlepiej nadawaly sie do R9100?? Co z omegami?? Podajcie pod dwoma względami jeśli możecie tzn. do marków i do gierek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Benchmarki 4.1: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=R...howcontent&id=7 http://www.dark-tweaker.com/catalyst-410.htm http://www.vr-zone.com/?i=388&s=1 Miłego czytania :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 oki wie cwywalilem stare stery driver cleanerem. Fakt faktem ze mam syf na windowsie i generalnie wynik w 3dsmarku mam smialo o 500 pktow za maly ale po reinstalacji z 3.10 (ktore moim zdaniem byly do [gluteus maximus]) na 4.1 spadl o doadtkowe 100 pktow ( z 13 300 na 13 200) . Wiec pierwsze wrazenie nie bylo najlepsze ,tyle jezeli chodzi o 3dsmarki. Natomiast puscilem NFS i ten dostal wyraznie kopa!. 1280 x 960 anizo i aa x2 i chodzi moze nie powalajaco, (nie jesdt to 50 fps) ale raczej ponizej 30 nie spada, wyraznie lepiej niz 3.10. Narazie nic innego nie jestem w stanie sprawzdic. Te recenzje tez nie swiadcza najlepiej o tych 4.10. Ciekawe jak bedzie z omegami, sma nie wiem czy na czysta winde nagrywac te 4.10 czy z powrotem 3.7. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Catalyst 4.1 są naprawde dobre, wszystko chodzi lepiej jeszcze musze marki odpalić i zobaczyć jakie wyniki. Ostatnio grzebałem i znalazłem programik który dodaje zakładke do Overclocking`u w ATI. RadClocker 1.801d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 a jak z r9500pro? które dla nich najlepsze? Czy te nowe nie są bardziej pod 9600pro lub 9600xt? Moze ati nie pisze juz sterów pod traktowany i tak po macoszemu ukochany 9500pro? co o tym sadzicie?... Słyszałem opinie ze ati chce przez sterowniki wynieść 9600pro i 9600xt ponad 9500pro, co wy na to... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Właśnie miałem o to samo zapytać. Oczekuje na mojego 9500@Pro i jestem ciekaw które catale/omegi będą dla niego najlepsze?? A jak to jest. Jak zrobie soft-moda to potem moge instalować inne stery?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 Przeciez to oczywiste, ze mozesz. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lama Opublikowano 22 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2004 no a u mnie na radku 9100 nfsu stracil jakies 20fps :((( jak wlaczylem go w 1024x768 wszystko na max (bez blura) to nie dalo sie grac tak wolno chodzil (a co najciekawsze grajac z fps w granicach 15 - 20 uzyskalem czas lepszy o ponad sekunde :))) wiec jak dla mnie 4.1=shit i dalej jade na omegach 3.7 (ktore lepiej u mnie chodza niz "podobno najlepsze do 9100" - 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...