PrestoNq Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 witam moze to zbyt glupie pytanie ale na kartach z nizszej polki sie nie znam skladam siostrze kompa i szukam karty z przedzialu 200-300zl oczywiscie z ALLEGRO ona nie gra czesto w gry ale jak juz jakas trafi to jej pozyczam swojego GF4 TI nie chodzi o to zeby grala full wypas w wysokich rozdzielczosciach ale np zeby beyond good and evil chodzil w miare bo teraz ma GF 2 MMX 64mb szukam najwydajniejszej karty w takim przedziale cenowym prosze o propozycje patrzylem na ati 9000 ati 9200se ale sie na tym kompletnie nie znam prosze jakies konkretne propozycje bende wdzieczny ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 gf3ti200 EOT pozatym wypadalo skozysac z szukajki jest topic jaka grafe kupić ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 gf3ti200 EOT pozatym wypadalo skozysac z szukajki jest topic jaka grafe kupić ! a co to znaczy to EOT na koncu bo nie kumam ?? a tak przy okazji szukam jeszcze taniej obudowy bez zasilacza (bo mam a zeby taniej bylo) tylko obowiazkowo nowa ! na allegro 69zl moze ktos zna taniej ? glosniki jakies za kolo 150zl chodzi o to zebyby nie byl to totalny trzeszczacy chlam !!! wiem ze to cena zadna za porzadne glosniki ale to nie moj zestaw wiec dlatego pytam potrzeba mi jakies g.... za ok 150zl ktore nie trzeszczy karta TV tania chodzaca pod XP z polskim menu latwa w obsludze tez nie droga jakas optymalna plyta do proca 1700xp raczej nie bedzie on zmieniany a przy okazji do krecenia raczej kt400 bez zbednych bajerow jak raid i sata drukarka pasuje nowa cena kolo 200zl zwykly druk nic wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 gf3ti200 EOT pozatym wypadalo skozysac z szukajki jest topic jaka grafe kupić ! a co to znaczy to EOT na koncu bo nie kumam ?? a tak przy okazji szukam jeszcze taniej obudowy bez zasilacza (bo mam a zeby taniej bylo) tylko obowiazkowo nowa ! na allegro 69zl moze ktos zna taniej ? glosniki jakies za kolo 150zl chodzi o to zebyby nie byl to totalny trzeszczacy chlam !!! wiem ze to cena zadna za porzadne glosniki ale to nie moj zestaw wiec dlatego pytam potrzeba mi jakies g.... za ok 150zl ktore nie trzeszczy karta TV tania chodzaca pod XP z polskim menu latwa w obsludze tez nie droga jakas optymalna plyta do proca 1700xp raczej nie bedzie on zmieniany a przy okazji do krecenia raczej kt400 bez zbednych bajerow jak raid i sata drukarka pasuje nowa cena kolo 200zl zwykly druk nic wiecej plyta to moze byc np. taki epox jak moj( 8K9A). a drukarka to np. epson stylus C43SX sam ja mam i nie narzekam na jakosc wydrukow jak za 250zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 chwycilbym sie za jakiegos HP bo mam pewnosc do tej firmy tylko gdzie cos nowego kupic tanio w miare w promocyjnej cenie z gwarancja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 End Of Topic ;] czyli nic dodac nic ujac. ale widze ze masz jakies nowe pytanka .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Widze, ze jestes z Tarnowa ... skocz do bino ;] http://www.bino.com.pl/go/_info/?id=3040 - polecam, mam wczesniejszy model - 3325 - swietnie drukuje, kolega ma wlasnie ta z linka - extra za ta cene. Zawsze mozesz cos utargowac. Co do plyty to Grzesiu juz Ci napisal. Na kartach TV sie nie znam, wiec Ci nic nie powiem ;] A grafe to GF3 Ti ale to juz na allegro musisz szukac. W 9200SE sie nie pakuj, 64 bit - wielki SHIT. 9200 tez nie rewelka. Lepiej kupic juz 9100 albo 8500 [ nie LE ] albo tego GF3 Ti - poszukaj, porownaj, zobacz jak z gwarancja ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Grafa: Gainward GF3 ti200 -zajedbista taka mam osobiscie miodzio sie kreci i bardzo dobra wydajnosc a nieznacznie drozsza od tych low-endowych gowienek LUB ATI Radeon 9100/8500 http://barwkomp.pl/?kod=GRPC91128VIVO , teraz troche ciezko dostac te obydwie karty i coraz ciezej je bedzie dostac bo est na nie duzy popyt a produkcja jest niewystarczajac :x Co do plyty to bym bral jakiegos ECS'a na kt333 lub kt266 ale bardziej bym byl sklonny do kt333, spoko sie na daje do niepokrecania a kt400 to totalna porazka w komputronik.pl sa jakies spoko ECS'y za 160zl Na drukarkach sie nie znam ale jak bym mial brac jakas to albo HP - dorgie tusze, zawsze mozna napelniac samemu :wink: , lub Lexmarka - tanie dobre drukarki, lub Epsona - tanie tusze ale maja taki chip na kardrizu ktory sprawdza stan atramentu i nie mozna ich napelniac, ale da sie to obejsc :D Co do budy hmm wedle gustu trzeba szukac :wink: :D A co do tunerow TV to podobno najlepsze sa od Winfasta zobacz tu www.sirius.pl Jesli chodzi o glosniki to bral bym te http://www.bino.com.pl/go/_info/?id=2747 Creative sprawdzona firma najprostsze z mozliwych i wydaje mi sie ze dobre :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jesli chodzi o glosniki to bral bym te http://www.bino.com.pl/go/_info/?id=2747 Creative sprawdzona firma najprostsze z mozliwych i wydaje mi sie ze dobre :wink: Te głośniki mają dobrą jakość dzwięku :D Ale na każdy głośnik przypada 2,5 W Są one bardzo ciche :( (sam sprawdzałem) Ja mam takie http://www.znak.pl/ poszukaj w dziale głośniki Mają one po 10W na każdy głośnik i kosztują 59 zł Jakość dżwięku dobra :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Grafa: Gainward GF3 ti200 -zajedbista taka mam osobiscie miodzio sie kreci i bardzo dobra wydajnosc a nieznacznie drozsza od tych low-endowych gowienek LUB ATI Radeon 9100/8500 http://barwkomp.pl/?kod=GRPC91128VIVO , teraz troche ciezko dostac te obydwie karty i coraz ciezej je bedzie dostac bo est na nie duzy popyt a produkcja jest niewystarczajac :x Co do plyty to bym bral jakiegos ECS'a na kt333 lub kt266 ale bardziej bym byl sklonny do kt333, spoko sie na daje do niepokrecania a kt400 to totalna porazka w komputronik.pl sa jakies spoko ECS'y za 160zl Na drukarkach sie nie znam ale jak bym mial brac jakas to albo HP - dorgie tusze, zawsze mozna napelniac samemu :wink: , lub Lexmarka - tanie dobre drukarki, lub Epsona - tanie tusze ale maja taki chip na kardrizu ktory sprawdza stan atramentu i nie mozna ich napelniac, ale da sie to obejsc :D Co do budy hmm wedle gustu trzeba szukac :wink: :D A co do tunerow TV to podobno najlepsze sa od Winfasta zobacz tu www.sirius.pl Jesli chodzi o glosniki to bral bym te http://www.bino.com.pl/go/_info/?id=2747 Creative sprawdzona firma najprostsze z mozliwych i wydaje mi sie ze dobre :wink: IMO plyta ecs-a na via to totalna awaria :? myśle ze epox 8k9a bedzie o wiele lepszym wyborem bo: bardzo duzo mozliwosci o/c(vcore do 2,00v, vdimm do 3,20v, vagp do 2,20v!) Jezeli trafisz jeszcze na model z 6 mofsetami to naprawde bedziesz mogl wykrecic powyzej 2,5GHz + 2v! aha ma dziurki na Zalmana 7000A-Cu i Al-Cu nie trzeba przycinac zapinki tylko wkladasz i masz :D a to wszystko masz za smieszna cene 260zl + wysylka :lol: http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5118&sid=1 a tu dane producenta: http://www.epox.nl/english/products/mother...rboard/8k9a.htm Grafa jak wczesniej wspomnialem to Gainward Gf3Ti200 GS. Mysle ze nieoplaca sie pakowac w te radki 9100 bo zeby zagrac sobie we wszystkie gry trzeba miec wszystkie stery :lol: i manipulowac nimi :lol: Drukarka to Epson Stylus C43SX, mozna do niej kupowac zamienne wklady po okolo 25-35zl :lol: Tuner TV http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6804&sid=1 ten wydaje sie byc dobry, jak za 300zl... :roll: głośniki: http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6990&sid=1 te są fajne tyle ze za 230zl.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Wejdz na http://benchmark.pl/ tam jest test najtańszych kart Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Jak chcesz obudowę, to idz do jakiegoś komputerowego i powiedz, że chcesz bez zasilacza. Ja tak kupiłem za 60zł. Odpadną Ci koszty przesyłki z Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!3R4 (W) Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 polecam Ci płyte głowna ASRock K7S8X za okolo 140-150 zl kupisz nowa w sklepie a spokojnie bedzie to wszystko dzialac co chcesz tam wlozyc najlepszy stosunek ceny do jakosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 NIGDY NIE KIERUJ SIE TESTAMI Z benchmark.pl :!: to lamerski service a jak nie podkrecasz to spoko ci ten ecs wystarczy wiem ze kusi bardzo do epoxow abitow i innych lepszych gadzetow ale poczciwy ecs powinnien ci wystarczyc w zupelnosci (tzn. twojej siostrze czy komu tam :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!3R4 (W) Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 NIGDY NIE KIERUJ SIE TESTAMI Z benchmark.pl :!: to lamerski service 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krojczy Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Co zrobiles takie oczy wszyscy wkolo trabia ze popieraja strone renomowanych mark a nie jakis nowosci i ich testy sa jakies dziwnie inne w porownaniu do pozostalych servisow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrestoNq Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 kuna szukam tej plyty caly czas po allegro ale heh nie moge nic dolapac nie chce jakiegos syfa z badziewnym chipsetem tylko cos kolo kt 333 albo kt 400 albo nforce problem zeby bylo kolo 200zl mialo dzwiek i lana wiecej nie potrzeba nawet bez lana przezyje bo sieciowek mam duzo ASRock K7S8X raczej odpada krojczy o ktory ci chodzilo model ECS ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K!3R4 (W) Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Co zrobiles takie oczy wszyscy wkolo trabia ze popieraja strone renomowanych mark a nie jakis nowosci i ich testy sa jakies dziwnie inne w porownaniu do pozostalych servisow wydaje mi sie benchmark.pl ma okolo 5 lat wiec nowoscia to on nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 kuna szukam tej plyty caly czas po allegro ale heh nie moge nic dolapac nie chce jakiegos syfa z badziewnym chipsetem tylko cos kolo kt 333 albo kt 400 albo nforce problem zeby bylo kolo 200zl mialo dzwiek i lana wiecej nie potrzeba nawet bez lana przezyje bo sieciowek mam duzo ASRock K7S8X raczej odpada krojczy o ktory ci chodzilo model ECS ??? qrde MASZ EPOXA 8K9AL za 260-300zl!!!!!!!! odpusc sobie jakies tam asraczki i inne eceszity. nawet jak ten asrock jest szybszy od epoxa to sis nie wydaje sie zbyt stabilnym chipsetem, bynajmniej dla mnie. A ecs na kt400 to kosztuje pewnie tyle samo. Zreszta rób jak chcesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...