Sej Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam mam milleniuma i chce zainstalowac windowsa xp.Ale chce zainstalowac xp na czysty dysk i podpiety pod RAID płyta abit-bx 133? Jak mam to zrobic? bo kiedy chce instalowac windowsa to zaczyna czytac w płyty botuje i instaluje cos tam chce sterowniki(nie wiem czy dobrze rozumiem)pewnie do HPT 370 UDMA/ATA-100RAID i pisze aby dolaczyc stery z dyskiety producenta ale on chce z flopa czyli dyskietki A ale ja mam to na plycie jak wogole mam to zrobic aby potem xp chodzi na raidzie. Jak mozna prosic jakas szybka pomoc bo siedze na milleniumie ktory mnie wkurza i ledwno chodzi :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Co za problem skopiować stery z płyty na dyskietke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...