spiderman6666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 A widziałktos z was Cyber Mirror kolor czarny wykonanie perfekcyjne kumpel wczoraj zamówił kosztuje bodaj 370 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Chieftec!!!!!!!!!!! 365zł! 365 zł za jaki model? Odsyłam do http://pc-tuning.pl/main.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 a masz też big tower chiefteca - i w jakiej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 AIKI chodzi mi o model CS901 - czy masz do sprzedania i w jaikej cenie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Chieftec!!!!!!!!!!! 365zł! 365 zł za jaki model? Odsyłam dohttp://pc-tuning.pl/main.php Tylko zwroc uwage na ten szczegolik ze ta obudowa nie ma zasilacza:) Czy nie oplaca sie dac okolo 100 zł wiecej i miec zasilacz 340 W chiefteca z 2 letnia gwarancja? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 AIKI chodzi mi o model CS901 - czy masz do sprzedania i w jaikej cenie? Podaj mi jaki to model w/g oznaczen chiefteca. Ja też jestem z Wrocławia:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 chodzi mi o model DA-01BL-D (niebieska) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Enlighta mozesz tez dostac w www.balta.pl, a o Chiefteca to zapytaj Holmana, on Ci powie gdzie swojego kupowal :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 chodzi mi o model DA-01BL-D (niebieska) Mam ale teraz mi się skończyły, powinny być w przyszłym tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 chodzi mi o model DA-01BL-D (niebieska) Mam ale teraz mi się skończyły, powinny być w przyszłym tygodniu. tak panowie tylko chieftec, sam mam da-01 sld i jestem bardzo zadowolony, ale powiem tak: tylko big tower bo midi nie ma sensu (wc nie wejdzie, oswietlenie nie wejdzie, nic nie wejdzie), chieftec tak! ale big tower! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 a wiecie może ile te chiefteci dragony (czarna i srebrna) kosztujom w niemczech , bo mam dostemp i chce sobie sprawic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sickboy Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 jeśli chodzi o dragon - niebieski (big tower) to w Bremen w sklepie jest za 99 euro (bez zasilacza) i chyba się skusze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 chodzi mi o model DA-01BL-D (niebieska) Mam ale teraz mi się skończyły, powinny być w przyszłym tygodniu. tak panowie tylko chieftec, sam mam da-01 sld i jestem bardzo zadowolony, ale powiem tak: tylko big tower bo midi nie ma sensu (wc nie wejdzie, oswietlenie nie wejdzie, nic nie wejdzie), chieftec tak! ale big tower! no tu sie zgadzam w 100%, mi sie zarombiście podobają z seri Matrix (chyab tak to szło) Niebieska - tylko kto wie kaj to w tej wielkkiej wsi zwanej polską kupić... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 CoolerMaster ATC-710-SX2 (4 wentylatory, zasilacz 400W) ;) a tak na serio to inwestuj w ProStation Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...