j.h.hudy Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 moge sprzedac mojego codegena za 50 zeta razem z moja kasa to bedzie 100 8) czy warto kupic ten zasilaczhttp://allegro.pl/show_item.php?item=20217403 czy moze lepiej tenhttp://allegro.pl/show_item.php?item=20161201 czy lepszy jakis trajcer pomozcie bo juz mnie glowa boli a tych topickow jest za duzo moje napiecia z codegena mierzone miernikiem: 12 - 12.26 max 12.32 5 - 4.99 max. 5.1 3.3 - 3.29 caly czas takie samo niby dobre ale chce podkrecac i troche sie boje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Widać, takie tematy można dawać do usranej śmierci. Ile by nie było to i tak jest za mało. Zapraszamy do "podstawowych zagadnień". Pół roku na forum i nic nie trafiło... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 dobra dobra tylko widze ze na forum polegac nie mozna :twisted: ale znalazlem coprawda nie ro co chcialem ale jest podobne :evil: ale wiecej odpowiedzi na ten topic mile widziane :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Nie bierz ludzi tak pod włos :) Z tych dwóch JA wziąłbym fortrona - dlaczego? Wyższe amperaże (GTP) Poza tym fortron to klasa sama w sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 oczywiscie ze fsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Modecoma 300 placisz 109 a masz gware i noofke a bebechy te same (FSP). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...