snaj* Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Mam Radka9500 bb ATI + oryginalna CD ze sterami. Wiec sciagam z ich stronki ten ATICDwiz-... podaje w ktorym CD siedzi plytka a ten mi wywala ze to nie jest VALID CD !!!!!!! :evil: O co chodzi do ciezkiej chol... ! I przez to podczas instalki MultimediaCenter8.8.8.0 (czy jak mu tam) wypisuje mi ze nie mam zainstalowane ATI Decoder Bundle i nie zostanie zainstalowanie oprogramowanie do DVD !! WHY ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Sciagnales sobie wersje nie posiadajaca/nie obslugujaca dekodera DVD. Nie mozesz skorzystac z komercyjnych rozwiazan w stylu WinDVD lub PowerDVD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaj* Opublikowano 24 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2004 Sciagnales sobie wersje nie posiadajaca/nie obslugujaca dekodera DVD. Tego w ogole nie powinienem komentowac, ale ... takiej wersji nie ma !! Radzilbym najpierw zapoznac sie w sytuacji a dopiero potem pisac ! Nie mozesz skorzystac z komercyjnych rozwiazan w stylu WinDVD lub PowerDVD?Sam sobie odpowiedziales na to pytanie wrzucajac slowko "komercyjne". LUDZIE nikt kto ma Radeona nie korzysta z jednej z podstawowych jego funkcji - SPRZETOWEJ dekompresji MPEG2 ??????!!!!!!!!! NIKT nie ma zainstalowanego ATI DVD PLAYERA ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J-A-J-O Opublikowano 1 Lutego 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2004 Wiesz w sumie miałem ten sam problem, kazało mi włożyć orginalną płyte od karty, a potem jeszcze jakiś kod wpisać - tego nie jestem pewny. W każdym razie też nie wiem czemu ati robi takie podchody, przeciez i tak kto nie ma Radeona 9500/9600/9700/9800 nie skorzysta z tej funkcji, którą jest "przepuszczanie" strumienia video przez potoki renderujące. Bo poprostu jego kara nie potrafiła będze tego obsłużyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...