Skocz do zawartości
snaj*

Niemoc zainstalowania DVD na Radeonie :[

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Radka9500 bb ATI + oryginalna CD ze sterami. Wiec sciagam z ich stronki ten ATICDwiz-... podaje w ktorym CD siedzi plytka a ten mi wywala ze to nie jest VALID CD !!!!!!! :evil:

O co chodzi do ciezkiej chol... ! I przez to podczas instalki MultimediaCenter8.8.8.0 (czy jak mu tam) wypisuje mi ze nie mam zainstalowane ATI Decoder Bundle i nie zostanie zainstalowanie oprogramowanie do DVD !!

WHY ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sciagnales sobie wersje nie posiadajaca/nie obslugujaca dekodera DVD.  

Tego w ogole nie powinienem komentowac, ale ... takiej wersji nie ma !! Radzilbym najpierw zapoznac sie w sytuacji a dopiero potem pisac !

Nie mozesz skorzystac z komercyjnych rozwiazan w stylu WinDVD lub PowerDVD?

Sam sobie odpowiedziales na to pytanie wrzucajac slowko "komercyjne".

LUDZIE nikt kto ma Radeona nie korzysta z jednej z podstawowych jego funkcji - SPRZETOWEJ dekompresji MPEG2 ??????!!!!!!!!!

NIKT nie ma zainstalowanego ATI DVD PLAYERA ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiesz w sumie miałem ten sam problem, kazało mi włożyć orginalną płyte od karty, a potem jeszcze jakiś kod wpisać - tego nie jestem pewny. W każdym razie też nie wiem czemu ati robi takie podchody, przeciez i tak kto nie ma Radeona 9500/9600/9700/9800 nie skorzysta z tej funkcji, którą jest "przepuszczanie" strumienia video przez potoki renderujące. Bo poprostu jego kara nie potrafiła będze tego obsłużyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi