Skocz do zawartości
Demboch

Czym prać łózko ?

Rekomendowane odpowiedzi

no weic byla u mnie libacja kumepl zazygal lozko lozko umyte plynem do kapieli po to tylko zeby nie sierdzialo ale ja ma pytanko w jaki spsob wyprac łózko i je potem wysuszyc ?zna ktos jakies domowe sposby bo suszarka to przez 1,5 godziny wysuszyla 2cm^2 a tak na oko plama jest gdzie 50x50 cm ta wiec bym musial suszyc okolo tygodnia ....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buehehe (sory ze sie smieje :] )

umyc to nie wiem czym, najlepiej idz do chemicznego i powidz ze chcesz cos do lozka ;)

a jesli chodzi o wyschniecie to moze jakims cudem podsuniesz je blisko kaloryfera

(albo polej rozpuszczalnikiem i podpal , na pewno sie wysuszy ;) :lol:)

zycze czystego i suchego lozka, pozdro & respect :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też kiedyś zażyfgałem wyrko po libacji uff ale śmierdziało przez tydzień :lol: znam twój ból :D :roll:. Ale jest takie coś jak odkurzacz do prania dywanów świetnie powinien sobie z tym poradzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znam problem :)

dobrze ze lozko a nie posciel.

umyc to czymkolwiek byle zeby plama zeszla (wanish moze byc).

a co do suszenia nie wiem bo suszylem wlasnie suszarka,ale jak twoja nie daje rady,to nie wiem moze pozycz od kumpla(tego winnego).tylko zanim zaczniesz suszyc piec razy umyj!!! zeby nie smierdzialo.

pozdro :)

a jak bedzie nastepna impra to zapros.hehe :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...(spanie w nocyna podlodze hmmm :( )...

No i jaki z tego morał????? nie urządzaj u siebie na chacie libacji alkoholowych - albo zapraszaj qmpli, którzy nie żygają na łóżko :P

Nie bedziesz musiał spać na podłodze.... :lol: :lol: :lol:

PODZDRAWIAM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I tak masz fajnie .Znajomy kolegi urzadzil sylwka w domu i po 12 cale towarzystwo wpadlo na pomysl zeby pozbijac kafelki ze scian i z podlogi cala lazienke i kuchnie rozjebali a rano gosciu sie budzi patrzy i mowi o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a po poludniu starzy wracaja a reszta towarzystwa w smiech :) :) sytuacja 100% prawdziwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i jaki z tego morał????? nie urządzaj u siebie na chacie libacji alkoholowych - albo zapraszaj qmpli, którzy nie żygają na łóżko :P

Nie bedziesz musiał spać na podłodze....  :lol:  :lol:  :lol:

© ;DDD

I tak masz fajnie .Znajomy kolegi urzadzil sylwka w domu i po 12 cale towarzystwo wpadlo na pomysl zeby pozbijac kafelki ze scian i z podlogi cala lazienke i kuchnie rozjebali a rano gosciu sie budzi patrzy i mowi o <font color="#FF0000">[ciach!]</font> po poludniu starzy wracaja a reszta towarzystwa w smiech :) :) sytuacja 100% prawdziwa

chyba go nie lubia troche

btw a co do tematu to wanish powinniec dac rade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzis bedzie starcie demboch vs. łózko wiec wszystko sie okaze .... jak otworzą mi sklep pod klatka o 10 to ide zaopatrzyc sie w vanisha i do akcji :)

dziekuje brucowi za szybka reakcje i wogole wszystkim za rady i wsparcie duchowe .... jaki jest dobry srodek przeciwbolowy ? bo mnie plecy bola :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm nie czyść tego wodą (tzn wodą z jakimiś płynami czyszczącymi) tylko staraj sie samą pianą a wcześniej postaraj sie usunąć to na "sucho" szybciej wyschnie jak ci sie nie chce suszarą to tak jak pisał Grzechu farela w łape i do dzieła tylko nie skopć wyrka. Powodzenia w akcji czyszczącej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czytając ten topic przypomniał mi się temat -> smród z torby  :lol:

hehe :P

jeezuu jak ja bylem na sylwka u kolezanki i jedna osoba zygac zaczela to naszczescie z miska zdarzylem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm czytam sobie i czytam te wasze posty i odrazu przypomnialy mi sie moje urodziny lolllll... :D haha impra nieprzecietna :D stracilem porecz od schodow hah ... impra byla we wrzesniu a opreczy jak nie bylo widac tak jej nie ma:P hah tez mialem przeprawe z rzygami :P jakis lolek mi dywan obspawal.. ale zeszlo spokojnie lol.... kolezanka chyb a kibel zapchala... znaczy na noc tam zamieszkala hahahahah a sprzatalem cala chate przez caly nastepny dzien :D ale warto bylo ...

pozdrawiam :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...