floyd Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam ponownie :) Zwracam sie z prośba do użytkowników tego dzieła sztuki o wypowiedz na forum:). Mam pytanie : - jak sie te 7 wentyli w tej budzie ma do głośności pracy (nie chodzi mi tu o dane techniczne , a o rzeczywisty hałas w czasie uzytkowania) - czy jest uporczywy Za wszyskie wypowiedzi z góry dziekuje. Pozdrawiam ps. zastanawaim sie poważnie na zakupem jej stąd te pytanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 witam ponownie ... nie doczekałem się na odpowiedz, wiec postanowiłem kupić i sie samemu przekonac wrażenia: - buda jest sporych rozmiarów co jest dodatkowym plusem (wiecej powietrza w srodku) - 7 wentyli w pełni kontrolowanych (przy niskich obrotach nie słyszalnym c odległosci 30cm) - perfekcja wykonania - mocowania napędów rewelacyjnie przemyslane przez producenta Podsumowując powiem jedno buda jest rewelacyjna , ktoś kto ją kupi napewno nie będzie rozczarowany Pozdrawiam ps. jedyny minus to cena :-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 hmm ostatnio widziałem podobne na odpuście koło lokalnej parafi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 komfort pracy to sie ma na laptopie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 TT, Chieftec, Antec sa wzorowane na budach firmy Chemning o ile mnie pamiec nie myli :roll: Praktycznie we wszystkich sa podobne patenty (szyny na napedy, koszyki hdd). TT przybajerowal tylko swoja bude innymi elementami takimi jak: panel Hardcano, wentyle, swiecace loga i inne cuda na kiju....IMO szkoda na to wszystko kasy i lepiej kupic Chiefa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 Antec i Chieftec sa produkowane przez Chenming. Chenmingi za granica do kupienia, w Polsce nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 hmm ostatnio widziałem podobne na odpuście koło lokalnej parafi :P że pozwole sobie zaptać co to wnosi do tematu ?? jesli posałeś to po pijaku to trzeba było na oślą tam jest do tego specjalny post Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 28 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2004 komfort pracy to sie ma na laptopie :] chyba żartuje hehe szczególnie na tej zajeboza klawiaturze sie gra na necie ciekawie polecam wszystkim zagranie w cs-a medala battelfielda itp. na laptopie (komfort pracy idealny) fragów można nazbierac kope :) ps. mowa była o deskopach Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marasek Opublikowano 30 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2004 komfort pracy to sie ma na laptopie :] chyba żartuje hehe szczególnie na tej zajeboza klawiaturze sie gra na necie ciekawie polecam wszystkim zagranie w cs-a medala battelfielda itp. na laptopie (komfort pracy idealny) fragów można nazbierac kope :) ps. mowa była o deskopach Pozdrawiam bo kolega mówił o komforcie pracy, a nie zabawy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...