Des666 Opublikowano 19 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2004 Witam, Niedawno zakupilem SB Audigy i mam problem. Od tego czasu zdaza sie, ze w gry potrafiaja sie zawieszac z piszczacym dzwiekiem i caly komp wisi. Czasem sie odblokowuja po chwili, ale raczej rzadko. Czasem tez taki sam efekt jest przy odtwarzaniu mp3 w Winampie. Czym to moze byc spowodowane? Sterowniki zainstalowalem najnowsze jakie znalazlem w serwisie www.in4.pl, wczesniej wszystko dzialalo, a tylko karte dzwiekowa zmienialem, wiec to chyba jej wina... pytanie tylko jak sie pozbyc tego problemu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 A nie ma jakis konfliktow sprzetowych w Panelu Sterowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 nie ma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 nie ma... to zmień na starsze sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mialem na poczatku starsze (z plytki Creativa) i tez sie to dzialo.. dlatego przeinstalowalem na nowsze i nadal... Jakies inne pomysly co to moze byc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Poszukaj na stronie Gigabyte'a. Moze Audigy gryzie sie z Twoja plyta? Idz do kolegi i zobacz czy to samo bedzie sie dzialo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swistak1984 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 dla mnie sie cos takiego dzialo gdy gralem w gta3 tylko wtedy pisk i zwis kompa a wszystko inne dzialalo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Hmn... poszukam na stronie gigabyte'a - kto wie, moze to jest przyczyna? Mi sie tak zdarza czasami w roznych momentach. ale najczesciej w grach... Ehh, ze starym, dobrym SB Live nie bylo problemow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Czy ta karta ma zintegrowana dzwiekowke? Zakładam, ze jest wyłączona! Audigy moze gryzc sie z plyta! A przeloz karte do innego slotu PCI, moze przerwanie mu nie odpowiada! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 PLYTA ma zintegrowany dzwiek ale oczywiscie jest on wylaczony. Faktycznie moge sprobowac zmienic slot. Ale jakby cos sie gryzlo to chyba bylyby konflikty sprzetowe? I czemu w takim razie SB Live, ktory byl wczesniej w tym samym slocie dzialal OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black256 Opublikowano 7 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2004 Niedawno zamontowałem sobie neo+ i zaczely sie problemy... Gdy gram w jakas gre lub slucham muzyki obojetne czy przez internet czy nie to po jakims czasie glosniki zaczynaja piszczec a komp sie zawiesza!!! A jak odepne neo+ to mi wszystko dziala a jesli wylacze dzwiekowke to moge miec podlaczone neo+ i wszystko mi dziala. Co ja moge zrobic??!! Płyta Chaintech 7VJD2 512DDR 266 A1400 Samsung 40 gb SB Audigy GeForce FX 5600 Gainward Win xp prof Neo jest podlaczone pod port usb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...