Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak to wlasciwie jest. Z jakiej magistrali mozna sie cieszyc :D . Chodzi mi o PC 2100 nazwijmy je markowymi ale powszechnie dostepnymi. Sandra podpowiada ze 133- CL2, 143- CL2,5. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak to wlasciwie jest. Z jakiej magistrali mozna sie cieszyc :D . Chodzi mi o PC 2100 nazwijmy je markowymi ale powszechnie dostepnymi. Sandra podpowiada ze 133- CL2, 143- CL2,5. Zależy od pamięci. Z NANYA wyciągniesz jakieś 150 MHz przy dobrym wietrze i z górki :) Np. moje ELIXIR'y TW PC2100 CL2.5 ciągną 166 MHz CL2 i max ustawienia. Minus - 3V na 8KHA+, ale 2,7V na Soltek SL-75 DRV5 i stabilnie! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mam głupie pytanie: co się dzieje jak pamięć nie wyrabia? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Mam głupie pytanie: co się dzieje jak pamięć nie wyrabia? Wiesza sie PC'et :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Jak to wlasciwie jest. Z jakiej magistrali mozna sie cieszyc :D . Chodzi mi o PC 2100 nazwijmy je markowymi ale powszechnie dostepnymi. Sandra podpowiada ze 133- CL2, 143- CL2,5. Np. moje ELIXIR'y TW PC2100 CL2.5 ciągną 166 MHz CL2 i max ustawienia. Minus - 3V na 8KHA+, ale 2,7V na Soltek SL-75 DRV5 i stabilnie! Na Solteku DRV4 system nie wstawal juz na 160Mhz a na Epoxie wstaje przy 168Mhz a max jaki wyciagam z najlepszymi ustawieniami to wlasnie 150Mhz. Dziwi mnie to ze 10Mhz i chocbym niewiem co zwalnial to przy 160Mhz juz komp jest niestabilny. Dodam jeszcze ze niestabilny ewidentnie od pamieci reszte pozwalnialem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 1 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2002 czym chłodzisz proca i jaka seria?, bo widze ze dosc dobrze wykręcony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Ja kingstony wykrecilem na max 170 przy min ustawieniach. Na max to leci na 155. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 2 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2002 czym chłodzisz proca i jaka seria?, bo widze ze dosc dobrze wykręcony :)Wczesniej nie moglem odpowiedziec. Chlodze powietrzem, ale dosc nietypowo. Dwa wentyle od FOP-a 38 zwolnione (cichsze) na miedzianym radiatorze, a na obudowie dwa wiatraki r. 10cm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...