iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no kapisz, kapisz, wyślij na intense@hoga.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie moge tego cuda wpisac bo jak wpisalem wszystko z potegami to mi wcielo rownia kawalek, POTEGI NIE DZIALAJA NA FORUM !!! I PRZEZ TO NIE MA CZESCI ROWNANIA kapisz A ja widzialem "cale" rownanie. I tez sie nie zgadzalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 nie moge tego cuda wpisac bo jak wpisalem wszystko z potegami to mi wcielo rownia kawalek, POTEGI NIE DZIALAJA NA FORUM !!! I PRZEZ TO NIE MA CZESCI ROWNANIA kapisz A ja widzialem "cale" rownanie. I tez sie nie zgadzalo. nie wiem nie wnikam nie jestem matematykiem przedstawilem tylko rownanie ktore 'sciagnalem" z pewnego jpega i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 mi też możesz to wysłać na wilczek69@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 No ja obejrzałem tego jpg-a i jest dokładnie tak, jak napisałeś - czyt. napisałeś dokładnie wszystko to co tam jest. Czyli to nie ma sensu... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no i ok ja tylko przedstawilem zawarte tam dane a czy sa zgodne z logika to juz zostawilem do waszej oceny, nie musicie od razu wrzucac pod moim adresem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 no i ok ja tylko przedstawilem zawarte tam dane a czy sa zgodne z logika to juz zostawilem do waszej oceny, nie musicie od razu wrzucac pod moim adresem :( Oki, no więc w zaistniałej sytuacji i tak dalej ogłaszam wszem i wobec zawieszenie broni (nie powieszenie Broni oczywiście :lol: ) Ktoś ma jeszcze jakieś pytania dot. logiki tzw. rozmytej ?? :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Gdzie kurde wcielo ten kwadrat ?!? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Proscizna, wydrukuj to sobie, wez linijke i sprawdz katy. Nie sa proste na jednym rysunku. Zreszta jak masz nienajstarszy monitor to i na monitorze to pomierzysz. Dopisane: Chyba, zreszta jak nie to widac na oko, ze jeden rysunek ma przeciwprostokatna troche wklesla, drugi ma ja wypukla. Popatrz sobie w to samo miejsce na obu trojkatach, i porownaj jak daleko jest przeciwprostokatna od rogu kwadracika, zauwazysz, ze nie sa w tym samym miejscu. Ktos krzywo rysuje i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2002 Proscizna, wydrukuj to sobie, wez linijke i sprawdz katy. Nie sa proste na jednym rysunku. Zreszta jak masz nienajstarszy monitor to i na monitorze to pomierzysz. Gratuluje wygral Pan uscisk reki Prezesa (pod warunkiem ze sie zgodzi, ale to juz w Toim interesie lezy aby to zalatwic) A tak serio to masz racje, jeden trojkat ma przeciwprostokatna wklesla a drugi wypukla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2002 Gdyby z liczbami było jak z procesorami, to można by: 2@5 i wtedy 2+2=10 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...