bodziu8 Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Właśnie mam pytanko odnośnie tej płytki, ma ona wbudowany procek, grafę i dźwięk. Chodzi o złożenie kompa dla osoby którą interesuje tylko pisanie w Wordzie, szybko i tanio, gdyż niestety ostatnio spalił jej się wiekowy pentium2 266 Mhz który jej jak najbardziej do życia wystarczał :P Proszę o fachowe opinie a nie posty w stylu ... nie da się rozbudować i podkręcić. Szczegółowy opis i cenę płyty znalazłem tu: http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=10193 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Ale jakie to pytanie? Jak szukasz reszty komponentów do tego kompa, a ma być jak widzę tanio, to poszukaj noname ramu, tanią bude, itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Chodzi mi o opinie dotyczące stabilności działania tego typu płyt kombajnów, czy sie np. nie przegrzewają, nie powodują konfliktów sprzętowych itp. Właściwie komp ma być jak najtańszy, to prawda i pytanie moje dotyczy ogólnej oceny tej lub podobnych płyt. Bo jak na razie nic nie wiem jak pracują własnie płyty z wbudowanymi komponentami itd... Najlepiej gdyby się wypowiedział ktoś kto miał pozytywne lub negatywne doświadczenia z tego typu sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 Raczej się nie przegrzewają, ale wydajnością to one na pewno nie grzeszą. Lepiej poszukaj jakiegoś Epoxa i Durona. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...