Skocz do zawartości
poca

Ból szczęki :]

Rekomendowane odpowiedzi

Taa, odważyłem się dać taki topic :] A co mi tam.

----------------

W te wakacje ktoś [nie ważne :] ] kolankiem potraktował moją szczęke. Ja wiem, bolało jakieś 4 dni. Później spokój. I już tak od miesiąca boli mnie staw żuchwowy. W dzień mniej, ale jak się położe i chcę szczęke ścisnąć to mnie bardzo boli. I teraz, gdzie z takim shitem iść, do jakiego lekarza?

Dzięki za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesttaki oddzial chirurgia szczekowa

na twoim miejscu odpusilbym sobie rodzinnego - stracisz caly dzien i nerwow co nie miara - wal prosto na pogotowie z gadka ze cie zaczello bole ci nie wiesz czemu - opisz eze we wakacje bylo i przeszlo a teraz boli bla bla

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

idz do lekarza rodzinego da ci skierowanie do chirurga szczekowego i rob to szybko bo moga byc niezle problemy pozniej moze polamali ci kosc szczekow nie wiedziales o tym zle sie zrosla albo pekla ci i teraz jakies zakazenie lub chorobko ci wda z tym nie ma zartow zdrowie mamy tylko jedno a uwiez mi mam male doswaidczenie z obiciami (pewnie dlatego ze nie daje sobie w kasze dmuchac) ale nie ryzykuj sperda..... do lekarza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ech tez mam podobny problem

w pazdzierniku napadlo mnie 2 pojebow. Przy oddawaniu strzala zle zlozylem piesc (ech te promile) i cos sobie z kostka srodkowego palca zrobilem:( darowalem sobie pojscie do lekarza i po miechu przestalo bolec a teraz znowu zaczelo:/

ech dobrze ze mam lekarza w rodzinie to nie bedzie problemu no ale wizja 2 tygodniowego trzymania reki w gibsie mnie nie rajcuje:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh ja mialem cos podobnego ;) na wfie gralismy w noge i pierwsze kopnalem qmpla (dokladniej chcialem pilke wybic a on ja zastawil ;) ) nio i mnie troche palec bolal potem jeszcze przywalilem w sciane noga i mnie bolala ze nie moglem chodzic, ale po tygodniu przestalo a po 6 miechach znowu zaczelo, szczegolnie przy chodzeniu :? ale potem znowu przeszlo ale mam zamiar jakos wybrac sie do lekarza na przeswietlenie bo cos mi sie wydaje ze mi duzy palec bardziej niz w 2 nodze w gore odstaje :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Podejdź na ulicy do 4 panów ubranych w pasiaste dresiki, najlepiej takich, którym głowa płynnie przechodzi w plecy.

2. Zacznij zwracać się do nich w sposób obelżywy, naj;epiej mów coś o penisach w sposób nieeufemistyczny, ale tak, by nie mieli cienia wątpliwości, że to do nich i o nich.

3. W przeciągu max 15s. powinieneś otrzymać znieczulenie szczęki, a jeśli zdążysz wcześniej powiedzieć dostatecznie dużo, to może i ogólne ;]

Nie macie już o czym tematów zakładać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no ale on sie wlasnie pytal jaki to jest specjalista od szczęk ;]

to sie idzie do przychodni :!: i sie mowi "pani boli mnie szczeka gdzie mam isc?" a nie takie debilne watki, "KONIEC JEZYKA ZA PRZEWODNIKA !" troche samodzielnosci !

komputer to nie caly swiat !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taa, odważyłem się dać taki topic :] A co mi tam.

----------------

W te wakacje ktoś [nie ważne :] ] kolankiem potraktował moją szczęke. Ja wiem, bolało jakieś 4 dni. Później spokój. I już tak od miesiąca boli mnie staw żuchwowy. W dzień mniej, ale jak się położe i chcę szczęke ścisnąć to mnie bardzo boli. I teraz, gdzie z takim shitem iść, do jakiego lekarza?

Dzięki za pomoc

8O Mam to samo !!!!! Kiedyś niechcący kolega łokciem uderzeł mnie w szczęke, też pobolało i przestało. A od niedawna mam problemy z jej zaciśnięciem :cry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm a moze to sa bole zebow??

czasami tak jest ze mimo ze zab nie boli to jednak czuc jakby ci szczeke rozrywalo. Ogolnie to nie jest forum od takich rzeczy i nic nie zastapi lekarza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

debilny watek, u lekarza czlowieku nigdy nie byles ? :?

Popieram - za niedługo ludzie zaczną zakładać topiki o tym czy iść do fryzjera i skrócić włosy o 0.5cm czy o 1cm :P

POZDRAWIAM.

a tak wlascie to jak mi radzisz powinienem iscdo fryzjera ??? a moze tem mam skrocicc wlosy ?? i o ile. prosze pomoz !!! :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Podejdź na ulicy do 4 panów ubranych w pasiaste dresiki, najlepiej takich, którym głowa płynnie przechodzi w plecy.

2. Zacznij zwracać się do nich w sposób obelżywy, naj;epiej mów coś o penisach w sposób nieeufemistyczny, ale tak, by nie mieli cienia wątpliwości, że to do nich i o nich.

3. W przeciągu max 15s. powinieneś otrzymać znieczulenie szczęki, a jeśli zdążysz wcześniej powiedzieć dostatecznie dużo, to może i ogólne ;]

ten teks mnie rozbroil buehehehe :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jakby sie nie mogl matki czy ojca spytac

imho faktycznie temat troche debilny

ludzie juz normalnie zyc nie potrafia - wszystko z forumowiczami musza konsultowac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi