poca Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Taa, odważyłem się dać taki topic :] A co mi tam. ---------------- W te wakacje ktoś [nie ważne :] ] kolankiem potraktował moją szczęke. Ja wiem, bolało jakieś 4 dni. Później spokój. I już tak od miesiąca boli mnie staw żuchwowy. W dzień mniej, ale jak się położe i chcę szczęke ścisnąć to mnie bardzo boli. I teraz, gdzie z takim shitem iść, do jakiego lekarza? Dzięki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Najpierw idz do lekarza rodzinnego, on ogladnie i da Ci jakies skierowanie. Pewnie do chriurga / ortopedy albo gdzies tam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 jesttaki oddzial chirurgia szczekowa na twoim miejscu odpusilbym sobie rodzinnego - stracisz caly dzien i nerwow co nie miara - wal prosto na pogotowie z gadka ze cie zaczello bole ci nie wiesz czemu - opisz eze we wakacje bylo i przeszlo a teraz boli bla bla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M3Sj4sH Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 W sumie jak teraz sa takie jaja w naszej kochanej "Sluzbie Zdrowia" to Ayem ma racje, idz na pogotwie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfx Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 idz do lekarza rodzinego da ci skierowanie do chirurga szczekowego i rob to szybko bo moga byc niezle problemy pozniej moze polamali ci kosc szczekow nie wiedziales o tym zle sie zrosla albo pekla ci i teraz jakies zakazenie lub chorobko ci wda z tym nie ma zartow zdrowie mamy tylko jedno a uwiez mi mam male doswaidczenie z obiciami (pewnie dlatego ze nie daje sobie w kasze dmuchac) ale nie ryzykuj sperda..... do lekarza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 ech tez mam podobny problem w pazdzierniku napadlo mnie 2 pojebow. Przy oddawaniu strzala zle zlozylem piesc (ech te promile) i cos sobie z kostka srodkowego palca zrobilem:( darowalem sobie pojscie do lekarza i po miechu przestalo bolec a teraz znowu zaczelo:/ ech dobrze ze mam lekarza w rodzinie to nie bedzie problemu no ale wizja 2 tygodniowego trzymania reki w gibsie mnie nie rajcuje:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Heh ja mialem cos podobnego ;) na wfie gralismy w noge i pierwsze kopnalem qmpla (dokladniej chcialem pilke wybic a on ja zastawil ;) ) nio i mnie troche palec bolal potem jeszcze przywalilem w sciane noga i mnie bolala ze nie moglem chodzic, ale po tygodniu przestalo a po 6 miechach znowu zaczelo, szczegolnie przy chodzeniu :? ale potem znowu przeszlo ale mam zamiar jakos wybrac sie do lekarza na przeswietlenie bo cos mi sie wydaje ze mi duzy palec bardziej niz w 2 nodze w gore odstaje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 1. Podejdź na ulicy do 4 panów ubranych w pasiaste dresiki, najlepiej takich, którym głowa płynnie przechodzi w plecy. 2. Zacznij zwracać się do nich w sposób obelżywy, naj;epiej mów coś o penisach w sposób nieeufemistyczny, ale tak, by nie mieli cienia wątpliwości, że to do nich i o nich. 3. W przeciągu max 15s. powinieneś otrzymać znieczulenie szczęki, a jeśli zdążysz wcześniej powiedzieć dostatecznie dużo, to może i ogólne ;] Nie macie już o czym tematów zakładać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Nie, nie mamy :] Już nie czepiajcie się każdego topicu. Ludzie lubią gadać na dziwne tematy. A ja naprawde potrzebowałem informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mam więc nadzieję, że moja porada Ci się przyda ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Hehe, jakoś nie przypadła mi do gustu ;] W piątek już mam wizyte o lekarza. Trzymać kciuki :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 idz do ortopedy :D przy okazji stwierdzi płasko-stopie i garba na plecach ;) bedziesz chodzil na gimnastyke korekcyjna :lol: a co do szczeny to polecam zuc gume - wyrobi sie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Podejdź na ulicy do 4 panów ubranych w pasiaste dresiki, najlepiej takich, którym głowa płynnie przechodzi w plecy. LOL, prawie pęcłem ze smiechu ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 debilny watek, u lekarza czlowieku nigdy nie byles ? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_piter_ Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 debilny watek, u lekarza czlowieku nigdy nie byles ? :? Popieram - za niedługo ludzie zaczną zakładać topiki o tym czy iść do fryzjera i skrócić włosy o 0.5cm czy o 1cm :P POZDRAWIAM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Doskonale, ja ci piter polecam iść do psychologa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Dziwny wątek. Jak cię od miesiąca codziennie szczena nap[ekhm]la to znaczy że coś jest nie tak i należy udać się do specjalisty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 no ale on sie wlasnie pytal jaki to jest specjalista od szczęk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 no ale on sie wlasnie pytal jaki to jest specjalista od szczęk ;]to sie idzie do przychodni :!: i sie mowi "pani boli mnie szczeka gdzie mam isc?" a nie takie debilne watki, "KONIEC JEZYKA ZA PRZEWODNIKA !" troche samodzielnosci ! komputer to nie caly swiat ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kretyn Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 koleś albo wybity staw szczękowy z uciskiem na nerw ... albo juz zapalenie tegoz nerwu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Taa, odważyłem się dać taki topic :] A co mi tam. ---------------- W te wakacje ktoś [nie ważne :] ] kolankiem potraktował moją szczęke. Ja wiem, bolało jakieś 4 dni. Później spokój. I już tak od miesiąca boli mnie staw żuchwowy. W dzień mniej, ale jak się położe i chcę szczęke ścisnąć to mnie bardzo boli. I teraz, gdzie z takim shitem iść, do jakiego lekarza? Dzięki za pomoc 8O Mam to samo !!!!! Kiedyś niechcący kolega łokciem uderzeł mnie w szczęke, też pobolało i przestało. A od niedawna mam problemy z jej zaciśnięciem :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 hmm a moze to sa bole zebow?? czasami tak jest ze mimo ze zab nie boli to jednak czuc jakby ci szczeke rozrywalo. Ogolnie to nie jest forum od takich rzeczy i nic nie zastapi lekarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 debilny watek, u lekarza czlowieku nigdy nie byles ? :? Popieram - za niedługo ludzie zaczną zakładać topiki o tym czy iść do fryzjera i skrócić włosy o 0.5cm czy o 1cm :P POZDRAWIAM. a tak wlascie to jak mi radzisz powinienem iscdo fryzjera ??? a moze tem mam skrocicc wlosy ?? i o ile. prosze pomoz !!! :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Bylo, szukaj :!: google rulez :twisted: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 1. Podejdź na ulicy do 4 panów ubranych w pasiaste dresiki, najlepiej takich, którym głowa płynnie przechodzi w plecy. 2. Zacznij zwracać się do nich w sposób obelżywy, naj;epiej mów coś o penisach w sposób nieeufemistyczny, ale tak, by nie mieli cienia wątpliwości, że to do nich i o nich. 3. W przeciągu max 15s. powinieneś otrzymać znieczulenie szczęki, a jeśli zdążysz wcześniej powiedzieć dostatecznie dużo, to może i ogólne ;] Nie macie już o czym tematów zakładać? ten teks mnie rozbroil buehehehe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 hmmm jak boli to amputować Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 1. Podejdź na ulicy do 4 panów ubranych w pasiaste dresiki, najlepiej takich, którym głowa płynnie przechodzi w plecy. 2. Zacznij zwracać się do nich w sposób obelżywy, naj;epiej mów coś o penisach w sposób nieeufemistyczny, ale tak, by nie mieli cienia wątpliwości, że to do nich i o nich. 3. W przeciągu max 15s. powinieneś otrzymać znieczulenie szczęki, a jeśli zdążysz wcześniej powiedzieć dostatecznie dużo, to może i ogólne ;] Nie macie już o czym tematów zakładać? jakby sie nie mogl matki czy ojca spytac imho faktycznie temat troche debilny ludzie juz normalnie zyc nie potrafia - wszystko z forumowiczami musza konsultowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZi Opublikowano 23 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2004 a ja mialem wypadek w wakacje z okiem i do dzisiaj widzialem idealnie a po powrocie z dworku widze na nie nieostro :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...