AndiDVB Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 siemka mam sprzet jak w podpisie ale wczesniej mialem Radka 9500 a teraz 9800 i od tego czasu jak przesiadlem sie z G4TI na ATI zauwazylem ze przy uruchamianiu kompa czyli jak dopiero co wszystko sie budzi dochodza mnie dziwne dzwieki z kompa takie cos jak "cwierkajace wroble" ???????? Ps. jest to zawsze i nie jestem na "halunie" !!!! moze jakas podpowiedz co to moze byc. dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 to chyba dysk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Otwórz bude i nasłu<span style="color:red;">[ciach!]</span>… Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demboch Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a moze to wroblem :lol: nakarm je chelbem i wypusc na dwor ... biedaczkom w zime ciezko .... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 a moze turbiny na radeonie sie rozpedzaja ;) wiesz powyzej 20k obrotow to juz swist slychac ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndiDVB Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 dzieki za bardzo "inteligentne odpowiedzi" nie ma to jak spece od ptakow dokarmiania na mrozie ale to nie jest forum przyrody i krajoznawstwa chyba :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...