Gość PL4Y3R Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Mam Taki problem, posiadal plytke kt4v (ms-6712 ver10a) + najnowszy bios ami 1.9 jak wkladam dzwiekowke sb live 1024 to niewlacza mi sie komp po wyjeciu wszystko jest ok tylko raz albo 2 udalo mi sie wlaczyc kompa znia ale po restarcie znowu jest to samo. konfig kompa - zasilka 250w procek athlon 1.2 karta gf fx 5200 64 dyski ibm 46 i baracuda 40 i sieciowka realtek niemam fdd ani cd romow :?: :) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 live zwalony ;? albo zmien slot PCI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 albo jest jeszcze jedna mozliwisc ta twoja zasilka leci na styk i jak wkladasz liva to juz nie wyrabia , porzycz od kogos oi sprawdz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PL4Y3R Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Wlasnie chyba najpredzej zasilka ale jak dokladam co innego np tuner tv to dziala bez problemu to samo z cidiromami:D bo live na stowe dziala i w kazdym slocie to samo :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 moze masz cos pokaszanione z przerwaniami i np irq slotu kluci sie z karta graficzna , 2 czy karta dziala u kogos innego , i czy masz moze od kogos pozyczyc taka sama karte i sprawdzic ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medievil Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 a wylaczyles w biosie zintegrowana dzwiekowke, moze jakis konflikt jest z sb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...