esor Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 Dobra problem jest, płyta MSI na BX, Proc Celeron 600. 128 SDR i jak włączam kompa to jest 5 pisków i napis system hardware abnormal. Co zrobić, żeby sie tego badziewnia pozbyć ?? Prosze o szybką odpowiedź bo to komp kumpla, a ja u niego w akademiku siedzie i dzisiaj wieczorem wyjezdżam. Szukałem już ale nie pomoglo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2004 5 bipow - procesor error Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 procek działa, możma normalnie winde włączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krycho Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 To sprawdz pokolei: odlacz dysk, odpal. wyciagnij ram,odpal grafike, odpal Moze nie w takiej kolejnosci, ale po prostu sprobuj wykluczac kolejne elementy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaWrzOL Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Mialem to samo na plycie Bx Master Msi... kolo mosfetow sa 4 uklady przypominajace pamieci Tsop w jednym sa dwie male, wypalone dziurki :twisted: Komp jednak chodzi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 21 Stycznia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2004 Dobra, dzieki ludzie, już zrobiłem. Podłączyłem wiatraczek do innego wejścia na płycie i jesgt luz. Moge już wracać w spokoju do mojego kompa kochanego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...